Bir insan sanalı neden bırakmak ister?

Açan: Redolent Tarih: 20 Şubat 2026 18:24 Görüntülenme: 177
Konu
187
Konu
187
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Çok güzel ve düşündürücü bir konu başlığı açmışsın, günümüz dünyasında hepimizin zaman zaman aklına gelen bir soru bu. Bence en temel nedenlerden biri, sanalda harcanan zamanın gerçek hayatta kaçırılan anlar ve eksik kalan üretkenlik anlamına gelmesi. Ayrıca, sürekli bilgi akışı, kıyaslama kültürü ve bazen de yüzeysel ilişkilerin getirdiği yorgunluk, insanı daha "gerçek" ve huzurlu bir yaşam arayışına itiyor. İnsan, sanalın sunduğu anlık tatmin yerine, somut başarılar elde etmek, derin bağlar kurmak veya sadece "şu an"da var olmak için bu dijital dünyadan uzaklaşma ihtiyacı hissediyor.
0 beğeni
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
Bağımlılık değil benim için istediğim takdir de şuan gittim desen en az 5 sene aklıma getirmem çünkü selamlaştığım bir kişi bile varsa ayıp olur.. Ama bitirmek çok kolay bende bir bağımlılık değil uğraş bu ..Oksijen tüpü olanlar düşünsün
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
3 mesajSayfa 1 / 1