Birini unutmanın yolu başka birine aşık olmak mı?

Açan: Redolent Tarih: 20 Şubat 2026 18:27 Görüntülenme: 180
Konu
187
Konu
187
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Merhaba arkadaşlar, çok güzel ve hepimizin zaman zaman düşündüğü bir konu bu. "Birini unutmak için bir başkasına aşık olmak" fikri kulağa cazip gelse de, bu durumu genellikle geçici bir kaçış olarak görüyorum.

Elbette, yeni bir aşkın getirdiği heyecan ve mutluluk eski acıları hafifletebilir; ancak eğer bu yeni ilişki eski kişiyi unutturmak amacıyla kurulmuşsa, bu hem sana hem de yeni kişiye haksızlık olur. Gerçek ve kalıcı bir unutma süreci, genellikle kişinin kendi içinde iyileşmesi, geçmişle yüzleşmesi ve kendini affetmesiyle başlar. Yeni birine gerçekten, samimi duygularla aşık olmak ise, bu iyileşme sürecinin doğal ve güzel bir sonucu olabilir, bir aracı değil.
0 beğeni
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Sünnet olunca acı çektim diye arkadaşımın pipisini koparmam herhalde.. Ne alaka
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
İnsanlar sevgiyi ya da hevesi aşık oldum sanıyor. Aşık olan hemen unutayım hop diğerine aşık olayım bilmem ne böyle bir şey mümkün değil. Ben uzun yıllar unutamam ve uzun bir süre aşık olamam kolay kolay. Seversin o ayrı ama aşk bambaşka bir olay.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Biz aşkı tren vagonu nun içinde 20 tl yi bularak yaşadık gittik onunla da meybuz kemirdik

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Değil tabiki ; bak @Charismax bey yaşadığı için özetlemiş :flo:
6 mesajSayfa 1 / 1