Artan Forum ileri zaman açıklaması

Açan: Charismax Tarih: 25 Şubat 2026 05:35 Görüntülenme: 320
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Artan Forum ileri zaman açıklaması
Merhaba arkadaşlar ben size tekil bir bildirim atacağım zamanı gelince ama önceden bunu duyurmakta fayda var ..
Çok ileri bir zamanda alt yapımız kendi alt yapımıza geçecektir yapım aşaması devam ediyor çok türlü zorluklar var teknik bakımdan görselde bununla mı uğraşmış dedirten bir sistem olabilir ama işin içinde olan ne demek istediğimi anlayacaktır zaten.. Ama son kullanıcılara şunu demek için bu konuyu açtım.. Bir gün forumtagram sitesine girdiğinizde farklı bir arayüz gödüğünüzde kullanıcı adı ve şifrenizi girdiğinizde şaşırmayın diye bu bilgileri veriyorum..

Kullanıcı adını girersin şifreni girersin sizden sistem yeni şifreninizi girmenizi isteyecektir..
Bunun sebebi xenforo kullanıcı şifrelerini kendi algoritması ile korumaktadır kendisi şifrelemektedir kötü amaçlı kullanımları engellemek için, yani sizin şifreleriniz özel bilgilerinizi taşınamaz bir durumda korunmakta olduğu için yeni sistem sizden mevcut şifrenizi ister sonra şifre yenileme ekranını açar yeniler girer yeni alt yapımıza merhaba dersiniz.. (Bu aşama yeni alt yapımızda şifreleriniz yeniden şifrelenerek korunacaktır başka bir alt yapıya devir edilemeyecektir)

Bu yeni alt yapı aslında işin derinine inecek olursak hack ve webmaster site mantığında oluşturulmuştur yani teknik olarak çok dolu bir yerdir sunucu ile canlı bağlantısı olan bir sistem yaptım.. Biz bunu forum olarak kullanacağız her zaman söylüyorum görseller örnek olur her düzenleme yapılır beğenip beğenmemeniz önemlidir ama bu benim emeğimdir görsel netice'de bir temadır biz özellikleri ile övünç içindeyiz.. Türkiyede ilk dersem abartmış olmam benim görmediğim benim için ilk olur ama gerçekten ilktir..

Eski nostalji ve yeni modern isteklere cevap veren bir alt yapı olduğunu düşünüyorum.. Temel olarak bitti bazı püf yerler kaldı ve en önemli aşama olarak'da iki fikir projesi kaldı yani özetle uzun sürecektir bitmesi.. Bittikten sonrada testler uzun sürecektir çünkü test imkanı tek başıma olduğum için kısıtlı' online olarak açmak istemiyorum yapım aşaması özeldir çünkü.. Test ve zaman ikilemi bittikten sonrada zaman alacaktır ama öyle yada böyle geçirilecektir..

Burada hedefim bağımsızlık yoksa xenforo'dan memnunuz vbuletin geçişi yapıp bir heycanda arayabilirdim.. Burada biz siz kendimize ait ev çatısında barınma amaçlı bu işe giriştim ben.. Emin olun ticari kafa ile yapmadım ama o versiyonuda mevcut oto güncelleme kullanıcılara gönderme lisanslama v.s hepsi düşünüldü.. Zamanında yaşadığımız sıkıntılar ve istekler tek kalemde toplanıp paketlenip icraat olarak sunuldu diyebileceğimiz bir alt yapıdır..

Özetle duyuru amacını aştı bilgilendirmeye girdi madem şunuda belirtmek isterim markalama sürecinde şuan artan forum'
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Girmediğim süre zarfında baya yol kat etmişsin. Biraz önce girdim baktım muazzam olmuş. Görsel olarakta 10 numara.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
%80 bitti ama o yüzde 20 lik kısım asıl mesele kanser olmaya hazırmıyız lan
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
resim
:puff;
0 beğeni
4 mesajSayfa 1 / 1