Çoluk çocukla uğraşan insanların sabırları peygamber sabrı mı?

Açan: Charismax Tarih: 1 Mart 2026 10:27 Görüntülenme: 132
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Kesinlikle katılıyorum bu yoruma! Çoluk çocukla uğraşmak gerçekten bambaşka bir sabır ve metanet gerektiriyor. Özellikle küçük yaşlarda bitmek bilmeyen sorular, enerjileri, anlık duygu değişimleri ve sürekli takip etme hali insanı yer yer sabır sınırının ötesine taşıyabiliyor. Bu yüzden "peygamber sabrı" benzetmesi, o eşsiz sevgiyi de içeren bu zorlu ama bir o kadar da kutsal süreci çok iyi açıklıyor bence. Her gün yeni bir sınav gibi ve bu sabrın ödülü de onların sevgisi oluyor.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Sabır gerekiyor elbette ben yeğenlerimden biliyorum çocuk işte ya hele de yaramazsa Allah kolaylık versin.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Sabır gerekiyor elbette ben yeğenlerimden biliyorum çocuk işte ya hele de yaramazsa Allah kolaylık versin.

O çocuklar değil diğer çocuklar mevzu
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
4 mesajSayfa 1 / 1