Ai yardımcı araç demektir.. Senin internette tarayıcıda aradığını saniyeler içinde bir çok kaynaktan bulur önüne koyar girdi çıktı mantığı vardır ve sana göre eğitilir.. Ai hayatımıza girdi kabulleniş zor olsada sancılı insanlar vardır en başta sanatçılar, kodcular ve iş sektörü bazı kesimler ai yapay zeka deniliince akıllara gemini chatgpt gelir bu bizim yüzeysel gördüklerimizdir .. Yapay zeka sensör, swic , komut olarak yıllardan beri hayatımız'da vardır ki bizim bilgisayarlı çorap örme makinaları bellekten programla girilir yani ben alışkınım bu tip şeylere ama bağımlısı olup alakası yok gibi görünen bir çok insanla tanıştım.. Biraz tehlike sezdim.. Bilgi konusunda ai aşşağılayan varsa ağır özürlü sorunludur.. Bunu net söyleye'bilirim.. Duygusal insan mantıksallığa karşı koyamaz..

Bugün yapmaya kalkıştığınız her iş youtube videoları değil artık yapay zeka sohbet asistanıdır... Sıfırdan kodlayan gerzek gpt olmasa bir bok modifiye edemezsin kod yapıların gpt gemini hep ne kadar değiştirirsen değiştir senin imzan yok .. bb - 6 senedir ortalıkta yoktun'da şimdi biz ele alıncamı piyasa oldun :D Millet bana teşekkür etmeli pardon bize, sayemizde o.ç larını faydalı işlere yönelttik (annen baban hariç) muhabbet kuşları ötüyoda aynaya karşı..