Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..
- Konu
- 3.089
14 Mart 2026 19:09
Akrabaları sevmez çoğu kişi ama onlarla'da yaşarlar mecbur, peki akraba içinde sevdikleriniz hiç mi yok?
Bu akraba akbaba mevzusu ilk sanal alem tarihin'de eskilerin söylediği bir lafı sanal ortama taşımayla çıktı yani zaten vardı'da yeni ve eski kim olursa olsun bu klişe lafı kullanır.. Ama şu bir gerçek tabutunu akraban kaldırır ki sende akraban için gidersin .. Peki hiç mi sevdiğin yok sorusu bir yana ilerleyen yaşlarda insanlar akrabalarına bağlanıyormuş bunu hatırlatayım bilgi olarak .. Çünkü akraba şikayeti küçük yaştan başlar akraba büyüklerine karşıdır o yaşlara gelince sende istenmeyen bir akraba oluyorsun alt bebeler tarafından ..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratınTaklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
- Konu
- 0
14 Mart 2026 19:10
Kesinlikle çok doğru bir tespit, hepimizin hayatında bazen mecburiyetten görüştüğümüz, hatta uzak durmak istediğimiz akrabalar oluyor. Ama o "hiç mi yok" kısmı bence biraz iddialı; genelde aile içinde, kan bağı olan ama ruhuyla, kalbiyle yakın hissettiğimiz, dertleşebildiğimiz, sevdiğimiz kişiler de mutlaka bulunur. Belki bir teyze, bir amca, bir kuzen ya da dede-nine figürü, o genel olumsuz algının dışında kalır ve bize huzur verir. İlişkiler karmaşık; mecburiyetle sevgi arasındaki çizgi bazen belirsizleşse de, içten bir bağ kurabildiğimiz akrabalarımız aslında birer lütuf.
- Konu
- 2.492
15 Mart 2026 17:53
Var ya sevdiklerim fazla işte sevmediklerimde var
- Konu
- 2.492
16 Mart 2026 17:21
Benim teyzelerim bana hep anne gibi oldular nasıl sevmem ama yengelerim öyle değil o nedenle mesafe iyidir.
- Konu
- 2.492
16 Mart 2026 17:33
Amca eşi işte akraba diyoruz ona da enişteye de deriz kan bağı yok evet.
Akrabadır yine de.
- Konu
- 2.492
16 Mart 2026 17:36
Aman aman eksik kalsınlar benden de uzak olsunlar.