Sinirli yapı

Açan: Charismax Tarih: 27 Şubat 2025 12:42 Görüntülenme: 2.007
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Sinirli yapı
Şu forumlarda görüp görebileceğiniz en sinirli insan belki benimdir.. Bunun yansımasını çeken anlayan bilir.. Sinirli olmak yada olmamak insanın kendi elinde değil bence
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Bunun çok çeşitli sebepleri vardır.
Mesela ülkemizde trafikte, alış verişte, avm de asık suratlı sinirli olduğu belli olan çok insan görürsünüz. Bunun en büyük problemi ekonomik sıkıntıdır. Çünkü maddiyat kötüyse bu insanın her alanına etki eder.
Bazı insanlar da doğuştan bir gerginlik vardır ama onların ki anlık öfke patlamasıdır. Kısa süre sonra sinirlerinden eser kalmaz.
Ama ne olursa olsun insan otokontrolünü elinde bulundurup bunu kaybetmemeli.
Ben bunun için de kitap okumayı tavsiye ediyorum her zaman. Daha sakin bir yapı ve daha anlaşılabilir bir üslup kullanmanıza neden oluyor
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492

Şu forumlarda görüp görebileceğiniz en sinirli insan belki benimdir.. Bunun yansımasını çeken anlayan bilir.. Sinirli olmak yada olmamak insanın kendi elinde değil bence

Hemen lafı yapıştırıyorsun ama bu sinirli olduğunu pek göstermiyor yada ben anlamadım en iyi @@Destina bilir.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Hemen lafı yapıştırıyorsun ama bu sinirli olduğunu pek göstermiyor yada ben anlamadım en iyi @@Destina bilir.

Normalde en ufak şeye sinirlenir ama forum konularında bu oran 2 katına çıkıyor. :T:
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Normalde en ufak şeye sinirlenir ama forum konularında bu oran 2 katına çıkıyor. :T:

Tamam hadi şimdi dağılın..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492

Tamam hadi şimdi dağılın..

Öğrendik ve dağıldık aman sinirlenme
0 beğeni
Konu
1
Konu
1