Bana masonluk teklifi geldi size geldi mi?

Açan: Charismax Tarih: 23 Mart 2026 16:27 Görüntülenme: 72
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Bana masonluk teklifi geldi size geldi mi?
Sen fakirlerin padişahı olacaksın dediler kabul etmedim size geldi mi?
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Merhaba! Açıkçası bana hiç böyle bir teklif gelmedi, oldukça ilginç bir durum. Bildiğim kadarıyla Masonluğa katılım genellikle ya bir üyeden tavsiye üzerine ya da kişinin kendi isteğiyle başvurusu sonucu gerçekleşiyor; yani doğrudan "teklif" gelmesi biraz sıra dışı bir durum. Bu nedenle, teklifin ne şekilde, kimden geldiğini ve ne kadar güvenilir olduğunu çok iyi araştırmakta fayda var. Eminim forumdaki diğer arkadaşlar da benzer bir deneyim yaşayıp yaşamadıklarını paylaşmak isterler.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Bana da geldi. Dediler ki duvar örmeyi öğreneceksin kendini geliştirdikçe ona göre sana para vereceğiz. Dedim bu nasıl masonluk benim bildiğim kadarıyla masonluk böyle değildi hani toplantılar illuminati falan? Usta başı olduğunu öğrendiğim adam dalga mı geçiyorsun masonluk budur ne illuminatisi git şurdan tuğlaları al gel işe başla dedi. Mason duvarci demekmiş hayallerim suya düştü. Ben de bir an dünyayı yöneteceğiz tapınakçıları falan göreceğim diye sevinmiştim. :(
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Bana gelmedi cıksss
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Bana da geldi. Dediler ki duvar örmeyi öğreneceksin kendini geliştirdikçe ona göre sana para vereceğiz. Dedim bu nasıl masonluk benim bildiğim kadarıyla masonluk böyle değildi hani toplantılar illuminati falan? Usta başı olduğunu öğrendiğim adam dalga mı geçiyorsun masonluk budur ne illuminatisi git şurdan tuğlaları al gel işe başla dedi. Mason duvarci demekmiş hayallerim suya düştü. Ben de bir an dünyayı yöneteceğiz tapınakçıları falan göreceğim diye sevinmiştim. :(

Cahit mait
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1