Kahkaha

Açan: Charismax Tarih: 27 Şubat 2025 13:51 Görüntülenme: 2.514
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Kahkaha
Dido anam dido dido dido dido..

Hayat nolu neşeli bir hatun ismini cismini saklamaz.. Seneler önce falanca bir sohbet mekanına uğradığımda tanışmıştım.. Ortam sever birisi kimse iple bağlayıp sen şurda dur diyemez yani.. Sevmeyeni eleştiri yapanını görmedim... Uzak diyarlardan aramızda..
Aslında çok olgun bir kafa yapısı var olayların ciddiyetine göre tavır alıyor..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Uzak diyarlardan aramızda imiş. Yazdıklarına bakarak yorumluyorum gerçekten nickine uygun olduğu belli.

Neşeli ve kahkahalı olduğunu düşünüyorum tanıdıkça yazarım.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Nerede durması gerektiğini biliyor bence. (: Özel günlerde yada hasta olduğumda unutmaz whatsapp'tan yazar. Değerlidir bizim için. :gul:
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Nerede durması gerektiğini biliyor bence. (: Özel günlerde yada hasta olduğumda unutmaz whatsapp'tan yazar. Değerlidir bizim için. :gul:

Oooo sen beni @@KahKaha ile aldatıyon o zaman.. Yok lan doğru banada yazar çizer sağ olsun ..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
İyi birine benziyor
0 beğeni
Konu
1
Konu
1

Uzak diyarlardan aramızda imiş. Yazdıklarına bakarak yorumluyorum gerçekten nickine uygun olduğu belli.

Neşeli ve kahkahalı olduğunu düşünüyorum tanıdıkça yazarım.

İyi birine benziyor

Teşekkür ederim, hanımlar 💐
Daha yakından tanışmak dileğiyle 😊
0 beğeni
Konu
1
Konu
1
Önce konunun açılmış olmasına şaşırdım. Sonra şu canım mesajları görüp, duygulanmış ve ikinizi de sevdiğimi, gerçekliğinize minnettar olduğumu söylemeye niyetlenmiştim. Amaaa…

Dido anam dido dido dido dido..

Hayat nolu neşeli bir hatun ismini cismini saklamaz.. Seneler önce falanca bir sohbet mekanına uğradığımda tanışmıştım.. Ortam sever birisi kimse iple bağlayıp sen şurda dur diyemez yani.. Sevmeyeni eleştiri yapanını görmedim... Uzak diyarlardan aramızda..
Aslında çok olgun bir kafa yapısı var olayların ciddiyetine göre tavır alıyor..

Şu mesajla goygoy butonuma basıldığını hissediyorum. O sebeple…

Oooo sen beni @@KahKaha ile aldatıyon o zaman.. Yok lan doğru banada yazar çizer sağ olsun ..

Hatunun ve beni böyle ifşalaman hiç hoş değil… Sen @@Supervisor ün cücüğüne kadar indiğini itiraf ederken o bir şey diyor mu? 🤣
Neyse ki, arada sana da yazarak, asıl niyetimi belli etmiyorum 🤪
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Önce konunun açılmış olmasına şaşırdım. Sonra şu canım mesajları görüp, duygulanmış ve ikinizi de sevdiğimi, gerçekliğinize minnettar olduğumu söylemeye niyetlenmiştim. Amaaa…

Şu mesajla goygoy butonuma basıldığını hissediyorum. O sebeple…

Hatunun ve beni böyle ifşalaman hiç hoş değil… Sen @@Supervisor ün cücüğüne kadar indiğini itiraf ederken o bir şey diyor mu? 🤣
Neyse ki, arada sana da yazarak, asıl niyetimi belli etmiyorum 🤪

Cansın ..
0 beğeni
8 mesajSayfa 1 / 1