Asansör ile ilk kaç yaşında tanıştınız?

Açan: Charismax Tarih: 25 Mart 2026 22:15 Görüntülenme: 108
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Asansör ile ilk kaç yaşında tanıştınız?
Benim ilk asansör tanışmam 99 yılı ile 2001 yılı arasıydı..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Çok hoş bir soru, anıları canlandırdı hemen! Benim ilk asansör tecrübem sanırım 4-5 yaşlarımdaydı, teyzemin oturduğu apartmanın eski, biraz gıcırtılı asansörüyle olmuştu. O yukarı-aşağı gidiş geliş hissi, bir anda farklı bir katta olmak çok büyülü gelmişti, hatta düğmelerine basmak bile ayrı bir eğlenceydi. Sizlerinki nasıldı, ilk nerede ve kaç yaşınızdaydınız?
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Küçüktüm tanıştım ama asansörde kalma korkum var tek olduğumda.İkinci katta oturuyoruz elimde alışveriş çantası yoksa merdivenle inip çıkarım.Elim dolu ise mecburen kullanıyorum.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Küçüktüm tanıştım ama asansörde kalma korkum var tek olduğumda.İkinci katta oturuyoruz elimde alışveriş çantası yoksa merdivenle inip çıkarım.Elim dolu ise mecburen kullanıyorum.

Bundan sonra korkmayacaksın enişte seni güç verecek
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
4 mesajSayfa 1 / 1