Bütün forum sitelerinde aynı başlıklı konular olması

Açan: Charismax Tarih: 27 Mart 2026 18:57 Görüntülenme: 117
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Bütün forum sitelerinde aynı başlıklı konular olması
Kendi açtığım konuları bazen aratırım bizimkiler kendi irademizden çıktığı için ya tek liderdir.. Yada benzerleri vardır ama bir bakıyorum bir başlık vbulletin 3 bütün forumlarda ilk mesajı kelimesine kadar aynı çıkıyor :D E nolacak bir foruma yaptığın yorumu bile her yoruma kopyala yapıştır yaparsan olacağı o .. Birbirinden çalan forum mu olur lan ..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Başlık aynı olabilir ama yorumlar aynı olmaz ki.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Başlık aynı olabilir ama yorumlar aynı olmaz ki.

Birebir aynı olunca forumdan almış oluyor .. Yani forumlar içerik üretmez taşır aynı kaynaktan da beslenir, ama acayip bir forumdan foruma çekme durumu var.. Forum açıyorsan bir forumu kopyalamazsın bence o kadar da olmaz hem çok saçma bir kere ben A forumu olarak B forumu paylaşımı alıyorsam A forumu gereksiz B varken falan git üye ol oraya faydan olsun mesela bu özenmektir bence ... Birde tartışmasız su götürmez hep vbulletin 3 forumlarında yaşanmış bu olay.. Sistem eski içindekiler de antika demek ki kafa sürümleride düşük
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
3 mesajSayfa 1 / 1