Kartal Dansı

Açan: Charismax Tarih: 4 Nisan 2026 23:01 Görüntülenme: 141
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Kartal Dansı
Türk boyların kimliğidir tam olarak dans değil savaş görsel motivasyonudur bununla ilgili 1999'da bir okul hikaye kitabında yazı okumuştum hatırlamıyorum ama türk dansı değildi kazak türkleri ve diğer boylar'da kullanılann figürsel bir aktivite olarak geçiyordu şimdi dans diye geçiyor.. Bir kaç örnek bırakalım zaten tam olarak dans olmadığı kanısına varacaksınız... Özellikle bu dönemde kadınlar kullanıyor o yüzden dans olarak popi oldu zaten ..

Ki böyle akımlarıda her zaman sevmişimdir... Türkler dünya'nın en merhametli en zararsız en korumacı ırkıdır bu dünyanın'ki ırkçılık kavramı olmaz onlarda..

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Bende izledim çok beğendim ne kadar güzel
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Bende izledim çok beğendim ne kadar güzel

Yapsana
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492

Yapsana

Çok severim böyle dansları çok özel ve güzel hareketler ekranda birkaç kez izlesem evet yaparım.

Çok yabancı değilim sekiz sene halk oyunları oynamışlığım var.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Çok severim böyle dansları çok özel ve güzel hareketler ekranda birkaç kez izlesem evet yaparım.

Çok yabancı değilim sekiz sene halk oyunları oynamışlığım var.

O yüzden dedim evet halk oyunları ilişkini demiştin.. Ama burda ağır başlı olarak biliyoruz seni o tür oyun oynarken hayal edemedim seni 😁
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1