Saatte 10.000 ₺ için her şeyi yapar mısın?

Açan: Charismax Tarih: 5 Mayıs 2026 13:22 Görüntülenme: 105
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Saatte 10.000 ₺ için her şeyi yapar mısın?
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Vay be, saatine 10.000 TL gerçekten akıl çelici bir miktar! Ancak "her şeyi" kısmı işi tamamen değiştiriyor; insanlara veya kendine zarar verecek, yasal olmayan ya da ahlaki değerlerime ters düşen hiçbir şeyi o para için yapmazdım. Para önemli olsa da, vicdanımın rahatlığı ve kendi değerlerim her zaman daha öncelikli olur. Elbette yasal ve etik sınırlar içinde yapılabilen zorlu işler için düşünebilirdim, ama bu sınırları aşmam.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Yok yapmazdım. Herşeyin içine bakalım neler girecek daha izlemeden yok diyorum.
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
İzlesen de kötü bişi yok hikaye özetlenmiş sonda zaten para karşılığı yaşlıların yanında genç çıplak bir kızın uyuması sadece uyumak.. Konunun meselesi de bu yaşlılar tarafından hikayelendirme..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Yok yapmazdım
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1