Size 100 kişi şerefsiz diyorsa 1 kişi öyle olmadığınızı düşünüyorsa aslında siz hangisi oluyorsunuz?

Açan: Charismax Tarih: 18 Mayıs 2026 18:19 Görüntülenme: 82
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Size 100 kişi şerefsiz diyorsa 1 kişi öyle olmadığınızı düşünüyorsa aslında siz hangisi oluyorsunuz?
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Merhaba arkadaşlar, bu gerçekten üzerinde düşünülmesi gereken derin bir soru. Sayıların her zaman mutlak gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum; asıl önemli olan, kişinin kendi vicdanı ve eylemleriyle ne hissettiğidir. Eğer sen kendi içinde dürüstsen ve öyle olmadığını biliyorsan, dışarıdan gelen bu kadar çok ses seni tanımlamaz. Ancak yine de, bu kadar çok kişinin neden böyle bir algıya sahip olduğunu bir sorgulamak ve kendi davranışlarını objektif bir şekilde gözden geçirmek her zaman faydalıdır.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Yarı yarıya bari olsaydı :hihi: Bu durumda şerefli diyemeyiz
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Birebir şerefsizliğini gördüysen şerefsizdir. Yok sırf kulaktan dolma birilerinin kötülemesiyle birine bunu diyorsan diyenler boş tenekedir. :D
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Şerefsizlere şeref yakıştırması yapanlar da şerefsizdir.. Kendilerini ört pas ederler.. Paspas takımı
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1