Son 24 saat üyeler ibaresi : El ile panel den ayarlanır bu 1 gün içinde olan etkileşim sayısıdır gerçek giriş yapmış kullanıcıyı ifade eder..
Ziyaretçi : Spam dahil olmak üzere ziyaretçi görünümlü farklı arama motor davranışlarınıda genel olarak yakalar yani çok organik sayılmaz genel bütün sistemlerde bu vardır bizde ki aynen klasik olandandır.
Bot: Xenforo dahil olmak üzere bir çok alt yapının bot sayaçları aynı botun tekrarını sayar gerçeği ifade etmez spam bot organik bot gibi aynı sayaç içine ekler.. Bizde bu bot sayaç iki türlü işler ..
Bir bot siteye girer 100 konuyu görüntüler sayaç bunu 100 olarak görür bot sayısı 100 olur ve o konunun sayaçlarına işler, bizde o şöyle bir bot girer 1000 konuyu inceler görür ama bot aynı bottur o bizde 1 bot olarak kayıtlara geçer, panel olarak benzersiz ve klasik ayırt etme özelliğimiz vardır
Hit : Bizim hit olayımız en altta gördüğünüz yer gerçek tekil kullanıcılardır yani benzersiz gün içinde siteye 1 defa girmiş olanı 1 defa olarak kayıt eder sonraki girişlerinin kaydı tutulmaz, google bile bu servisi sunarken ücret talep eder ve tam istatistik tutturamaz arada kaçırır bizde kaçmaz, çünkü default ayardır gerek tablo gerek dosya yapısı mimarisi bu tür teknik donatılarla düşünülüp iskeletleştirilmiştir, sonuç olarak yapay zeka desteği aldığımız için yoktan ürettiğimiz kodlara can verdik.
Bu bilgiler bu forumun özellikleri değil artan forum alt yapısının default özelliklerini belirtmek için verilmiştir. Burası için anlam ifade etmeyen tek başına kurulduğunda yeni bir mekan için büyük şeyler ifade eder..
Default ayarlar ve bazı çalışan çalışmayan fonksiyonlar sonradan aktif ediliyor buraya burası sıfır bir kurulum olmadığı için ekliyorum .. Normal şartlar'da bir alt yapıdan artan foruma geçerken bu tür saçmalıklar olmaz, biz burayı geçirirken biz derken ben, hosting sunucu mağduru olduk eksik dosyalarlar geçiş yaptık veritabanı tahmini oluşturulup tablolandırıldı o yüzden default ayarlarımızı işletemedik o yüzden ekliyorum sonuç olarak bizim sitemiz burası.. Devamı gelecek gerekli yada gereksiz açıklama olarak..