Profil resim (avatar) - Profil afiş (Kullanıcı header) Koymak ayarlamak kullanmak hakkında

Açan: Charismax Tarih: 23 Mayıs 2026 19:02 Görüntülenme: 98
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.084
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.084
Profil resim (avatar) - Profil afiş (Kullanıcı header) Koymak ayarlamak kullanmak hakkında
Temalara göre değişkenlik gösterebilir yerleri ama hesap alanı sizin kendi hesabınız ile ilgili alandır (profil ayarlarınız) daha çok ayar gelecektir vardır bilginiz ama mevcut düzenle anlatım yapayım alışkanlıklar hemen terkedilmez öğrenin ..

Temalar arası değişkenlik olur diye bu anlatımda resim atmıyorum sol'da 3 nokta menüye girin hesap alanını tıklayın  profil düzenleme/ afiş yazacaktır orası sizin avatar ve afiş banner koyma yeriniz aynı zamanda diğer profil sekmelerinize de bağlar zaten.. Girince görsel aşşağıdaki gibi'dir ben afiş koydum nasıl koydum göstereyim..

Siz bir resim yüklüyorsunuz size iki önizleme çıkıyor neden? Üstteki bilgi kartınızda görünmesini istediğiniz görsel.. Alttta'ki ise profilinize girdiklerinde görülmesini istediğiniz önizleme görseli - her ikisinde de ortada bir nişangah misali simge var o simge ile ortalama yapıyorsunuz yukarı aşşağı sağa sola şeklinde burası canlı önizlemedir ikisi'de ayrı şekilde konumlandırıla bilir..

Size aşşağıda işlem sonucu bilgi kartında ki görseli bırakıyorum örnek olarak..

------------------

Koyma şeklinden bir kaç görsel bırakıyorum zaten yazıyor orada neyin ne olduğu.. Hover bilgi kartı dediği bu yukarıda bıraktığım üye üstüne gelince açılan bilgi kartı.. Mobil'de bilgi kartını kaldırdım Pc'de çalışacak o ..

Bu afiş ayarları çubuklar ne işe yarıyor diye sorarsanız titiz arkadaşlar için ayar, onlar odaklama yakınlaştırma genişletme gibi ayarları sunar size, çok tavsiye etmem oynamanızı ama oynarken uğraş çıkarıyor oyun gibi geliyor sonra dsfjdh Ben bi ara  deli gibi takılmıştım ilk bunu fikir edindiğim'de .. 

Site'de hala yapım sürüyor geçiş süreci o yüzden part part anlatıyorum aslında full anlatıcam her şeyi ama ayar yapsanızda tutmaz diye çünkü bitti demedim daha devam yani siz yinede kullanım sağlarsınız kafanıza göre..

Ayrıca editör yukarı aşşağıya genişleye bilir editör kendi kod ve tasarımımdır daha sonra görsel güzellemeler üstüne çalışırız...

Yapana kadar yapamazsın derler, yaptıktan sonrada ..
İt ürür kervan yürür..
Konu
2.492
Konu
2.492
Mobilden denemek istemiyorum, bilgisayardan denerim.😉
2 mesajSayfa 1 / 1