Arsız uslanmaz

Açan: Charismax Tarih: 4 Haziran 2026 11:22 Görüntülenme: 49
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
Arsız uslanmaz
Yüzüne tükür ya rabbi şükür çeker, her yerde boz, bozuntuya vermez, hep yenilgi yaşar hiç yaşamamış gibi devam eder.. Bunlar bunların farkında olanların yanında barınamaz ama mal bir çevre yapmıştır kendisini her türlü pazarlar
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
Konu
2.494
Konu
2.494
Adı üstünde arsız.Yüzüne tükürsen yarabbi çok şükür derler sanki
Konu
474
Konu
474
Seviyenin, kalitenin, duruşunun, ağrılığının farkında olduğun için takmıyorsun. 30'u geçmiş insanlarız harbi kafam kaldırmıyor artık ve her şey çok basit ve çocukca geliyor. Herkesi kendi karakteriyle başbaşa bırakmak en güzeli. Zaten böyle arsız ve yüzsüz insanları hayatlarınızdan çıkarırsanız bir sorun kalmaz. Hayat saçma insanlara vakit ayırmak için çok kısa. İsteyen istediğini söyler kendi mabedinden uydurulmuş her şeye inanmakta özgürdür ve bu inanan insanların zeka seviyesiyle alakalıdır. Zekası vasat insanlarla da işimiz olmaz. İnsan seçiyorum böylelerini kapı dışarı edip ayıklıyorum ve bir problem kalmıyor.
3 mesajSayfa 1 / 1