Her Zaman Kaprisli Oldukları Söylenen 4 Burç

Açan: İlkiz Tarih: 9 Haziran 2026 19:48 Görüntülenme: 62
Konu
2.492
Konu
2.492
Her Zaman Kaprisli Oldukları Söylenen 4 Burç

Yengeç Burcu

Duygusal yapısıyla bilinen Yengeç burçları, kırıldıklarında bunu açıkça söylemek yerine davranışlarıyla göstermeyi tercih edebilir. Hassas yapıları nedeniyle bekledikleri ilgiyi göremediklerinde küskün ve kaprisli tavırlar sergileyebildikleri söylenir.

Aslan Burcu

İlgi odağı olmayı seven Aslan burçları, değer görmediklerini hissettiklerinde tepkilerini net şekilde ortaya koyabilir. Beğenilmek ve takdir edilmek onlar için önemli olduğundan zaman zaman yüksek beklentileri kaprisli olarak yorumlanabilir.

Başak Burcu

Mükemmeliyetçi yönleriyle öne çıkan Başak burçları, her şeyin planladıkları gibi olmasını isteyebilir. Detaylara fazla önem vermeleri ve eleştirel yaklaşımları nedeniyle çevreleri tarafından zaman zaman kaprisli bulunabilirler.

Terazi Burcu

Uyumlu yapılarıyla tanınsalar da Terazi burçları kararsızlıkları ve estetik konulardaki yüksek beklentileri nedeniyle zaman zaman çevresindekileri zorlayabilir. Özellikle hoşlanmadıkları durumlarda tepkilerini dolaylı yollarla göstermeleri kaprisli olarak değerlendirilebiliyor.

Astroloji uzmanları, bu özelliklerin tüm burç mensupları için geçerli olmadığını ve kişilik yapısının doğum haritasındaki diğer etkenlerden de etkilendiğini hatırlatıyor.

0 beğeni
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
Balıklar mal zaten sfgsdfg
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
Konu
2
Konu
2
Hehe ben yaa :haha:
Konu
2
Konu
2

Akrep

gedit: küçüktür işareti ve 3 sayısını yan yana koyunca boşluk çıkıyor   @Charismax

4 mesajSayfa 1 / 1