Kombininizi şıklaştıracak aksesuarlar

Açan: İlkiz Tarih: 14 Haziran 2026 18:42 Görüntülenme: 23
Konu
2.492
Konu
2.492
Kombininizi şıklaştıracak aksesuarlar

Bu tür kemerler gözlerin hemen sizin üstünüzde olmasını sağlayan parçalardır. Işıltılarıyla pantolonlarınızdan elbiselerinize kadar farklı bir hava katacaklardır.

Çantanıza bağlayacağınız fular

Hafif bir kumaştan veya ipekten çantanıza takacağınız bir fular, kombininizi şıklaştırmakla kalmayacak sizin yaratıcılığınızı da öne çıkaracaktır.

Üst üste bileklikler

Son zamanlarda takıların birçoğu üst üste ve rengarek takılıyor. Siz de sade bir kombin yapıp öne çıkan parçasınızı bileklikleriniz olarak belirleyebilirsiniz.

Güneş gözlüğü

Yaz kış demeden her mevsimde takabileceğiniz güneş gözlükleri, havanızı değiştirirken göz sağlığınız açısından da faydalı olacaktır.

Broş

Görseldekine benzer eğlenceli broşları ceketlerinizde, kazaklarınızda, kabanlarınızda ve gömleklerinizde kullanabilirsiniz. Sıradan bir kombinin bile dikkat çekici hale gelmesine yardımcı olacaktır.

Çantalı kemer

Bel çantalarının kemer formlularından sonra çantalar iyice kemerle birleşmeye başladı. Öyle ki çantalı kemerler birçok mağazada satılmaya başlandı.

Fransız şapka

Fransız şapkalar, hiçbir dönem etkisini kaybetmeyen parçalar arasında yerini alıyor. Özellikle sonbahardan kış mevsimine geçişte kullanımı oldukça ideal.

0 beğeni
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
Benim karımın kombinleri daha güzel
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
2 mesajSayfa 1 / 1