Artan forum yani forumtagram site hafızası cokie cache veya çerezler misali bir duyuru

Açan: Charismax Tarih: 17 Haziran 2026 21:46 Görüntülenme: 62
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.047
rank

Konu
3.047
Artan forum yani forumtagram site hafızası cokie cache veya çerezler misali bir duyuru

Arkadaşlar sitemiz hosting alt yapısını kullanan bir site değil anlarsınız anlamazsınız bilmiyorum zamanlanmış görev prensibini ben cron çatısı altında sitenin kendi ayarlarına bağladım.. Bu ne demek oluyor? Anlık bazı sayaç ve görüntülemeleri ben kaldırdım.. Bu da hafif bir site izlenimi veriyor olması gereken budur.. Burada ne demek istiyorum? Mesela bir konu açıldı başlık yanlış yada iç mesajı düzenlediğiniz o kendi alanının çerezisini tutar anlık konu değişmiştir ama top10 ayrı bir çerez tuttuğu için orada gecikmeli düşer.. Bu bilinçli yapılmış bir ayardır her yerde buna benzer ayarlamalar vardır.. Farkettiniz mi bilmiyorum performans olarak ilk zamanlar tam bitmeden istek döngüsü vardı anasayfa tıklaması ve konu geçişlerinde ben onu gidermeye çalışırken aklıma mantığıma uyan başka bir sistem geldi onu uyguladım.. Yani mesela bir şey yaparsınız üyesiniz yada yönetici misal avatar değiştirdinniz profil de değişmiştir ama site yüzünde anlık eskisi duruyordur bir kaç dakika sonra bunun genelini ben 10 dakika ya yazdım ama cron görevi kişisel çalışır burada sizin giriş konumunuza göre çerezi sizi düşürmeden otomatik siler daha da erken gösterebilir.. Bu aslında cloudflare taklitidir.. Mantık olarak sistem başkadır bizim ihtiyaçlarımıza göre yani.. Kullanım alışkanlığınız geliştiştiğinde bu site size çok güzel eğlenceli ve zevkli artı güvenilir gelecektir bundan emin olun yani .. Neticede benzersiz bir sistem bu şuan'da burada benzersizlikten kastımı anladınız diye umuyorum..

Yapana kadar yapamazsın derler, yaptıktan sonrada ..
İt ürür kervan yürür..
Konu
2
Konu
2
eline sağlık kardeşim benden bir tavsiye konu başlığı thread hero alanında zaten var, ilk mesajda olmasına gerek yok gibi beni rahatsız etti bi değerlendir derim.
rank

Konu
3.047
rank

Konu
3.047
eline sağlık kardeşim benden bir tavsiye konu başlığı thread hero alanında zaten var, ilk mesajda olmasına gerek yok gibi beni rahatsız etti bi değerlendir derim.

Bizim ihtiyaç ve kullanım alışkanlıklarımız'da ve bildiğimiz bazı kurallarca bu bize ihtiyaç kanka .. Biz karı koca böyle seviyoruz tavsiyen için teşekkürler :bf: Hatırlarsan bir konuda demiştim fikir almak için değil uyguladığımız fikirlerimizi sunuyoruz diye.. Gerçi çok girmesen de sende buralı oldun artık yabancı değilsin hsdjfhj Sanada alıştık dsfsf

Yapana kadar yapamazsın derler, yaptıktan sonrada ..
İt ürür kervan yürür..
3 mesajSayfa 1 / 1