Tavşik

Açan: Charismax Tarih: 18 Haziran 2026 14:40 Görüntülenme: 70
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Tavşik
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
Konu
2.492
Konu
2.492
Ne tatlı ya ama yemiş işte napsın
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Ne tatlı ya ama yemiş işte napsın

Bunlar sevimli de bir de şey çıktı son yıllarda dikkat ediyorum böyle hep çiyan, akrep, yılan v.s bir güzelleme yapılıyor sempatik göstermek için... Tamam öldürmeyelim ama bu videoları izleyenler risk yaşıyor.. Geçen daha yeni benim bir arkadaş ben bir örümcek gördüm avcum kadar değişik gösterdim örümceğe baksana kocaman dedim... Hemen ben severim bunu diyor eline almaya çalıştı oysa hayatın'da örümcek almamış video olarak izliyorlar onlar yapıyorsa bende yaparım diye elinde gezdirmeye çalışıyor ya birde 35 yaşlarında bu arkadaş .. Sen yapıyorsan daha gençler ne yapsın, örümcek bu sokar ısırır zehirlidir bilmiyosun etmiyorsun ne bu özentilik

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
Konu
2.492
Konu
2.492
Yok ya örümcek bu zehirli olabilir.Özenti tabi videoyu izleyip bende yaparım demek çok akıllıca değil.
4 mesajSayfa 1 / 1