Arkadaşlar bu demek istediğim biraz farklı bir konu ama anlayacaksınız.. Ben hep derdim bu sanatçılar, kanal sahip ve belli bir platform'da olan kitlesel topluluğu olan kişilere bir nokta atmak çok mu zor y... derdim... Haksız mışım dememem gerekiyor muş... Neden biliyor musunuz? Bir şarkı bir söz bir güzel iş yaptığınız da size gelen yorumları okuyun geçin.. Eğer tepki verip dönüş yaparsanız götleri kalkıyor binbir türlü yorum geliyor alakasızca yani kendilerini nimetten sayıyorlar..

Geçen 4000 dinlenme olan 2 gün de bu ivmeyi yakalayan vocal ai olan bir şarkı yaptım şimdi youtube müzik resmi - ama youtube kanalı video olarak değerlendirir bu ayrıdır 4 bin orada kanal da ise 70 80 izlenim (dinlenme) Adam yorum yapmış emeklerine yazık şu bu, dedim ki açıklamaları okuyor musun? Baktın mı? Resmi sanatçı kanalını görüyor musun? Ne kazandığımı biliyor musun? Karşılığını ben alıyorum bunu bilmiyorsun' ama daha kötü yapay zeka kanalında sırf yorum kasmak için iyi falan demişsin dedim.. Yani bu iş senin göreceli tarafına göre işlemiyor dinlersin dinlemezsin önemli değil ama saçma sapan yorumun var birde bilge gibi takılıyorsun galiba dedim.. Öyle bir döndüm .. Abi yorumların haddi hesabı yok, ha benim işime geliyor adsense ayrı distrokid ayrı spotify ayrı ve youtube ayrı, bana gelen dolar geliyor yani ben kazanç sağlıyorum bir şekilde hiç kazanamayan senelerini verenlerin arasında birde.. Ama anladım ki sanatçılar egolu falan değil.. Siktir et onlar yazsın biz kazanak mantığındalar.. Bende hak verdim her oto boka teşekkür etmemek lazım mış.. Ben zaten eskiden de konuyu paylaşımı yapar geçerdim dönüş yapmazdım son 5 senede huy edindim insan yerine falan koymaya başladım yoksa baya baya yüksekler den bakardım sanırım öyle yapmaya tekrar dan başlayacağım. Tavsiyem oto boka teşekkür etmeyin sağol falan demeyin, yaptığınız işi koyun çekilin kenara