Yıllardır denk gelmedim ben şu iş'te çalışıyorum ama şöyle çalışıyorum diyen.. Samimi olarak diyorum ya ustalar ya işverenler ya'da ofisler de şef amir gibiler.. Yani öyle bir anlatılıyor gösteriliyor ki kıçından akan ter değil' emek verdim bunaldım gibili saat gelsede gitsemli şeyler hep .. Bizim burada aksaray da bir yazılım firması var mış.. İlk geldiğim de görmüştüm ama ihtimal verrmiyordum xenforo tayfasından daha önce muhabbetim sohbetim vardı.. Kendi yazılım şirketi sanıyordum isim şirketi görünce bir selam diyip gireyim dedim.. Çalışan mış 3 yıllık eleman, call center ayarında bir işi var ... Naber ben şu bu sen şu o' değil misin ismini sevdiğim dedim.. Ben onun sanıyordum forumlar da öyle pazarlıyordu meğer iş reklam pazarlama a.ş muhabbeti çıktı .. Yani ne gerek var olim buna? Dedim ona'da.. Ne farkeder dedi.. Sonra sen şoor daki fabrikanın üretiminde değil misin seni mağazasında da görmüştüm dedi.. Bak bak şey yapacaktı he dedim noldu ki? Hiç tanırım sahibini dedi' he dedim beni duymuşsundur o zaman ben olmazsam burası batar demiştim şimdi nerde? Dedim falana filan neyse detaya girmiycem' o'da beni yazılım coder falan sanıyor muş yani tema falan' o öyle şeyler diyince dedim kardeş hiç bir fikrin bilgin yok'muş tema ile onun ne alakası var la dedim.. Ama sonra kanki arkadaş oldum seyir terasına gittik ama sevişmedik karım var dedim olayı tatlıya bağladık..

Demem o ki' yaptığınız iş ekmek veriyorsa çekinmeyin' keşke bende çöpçü olsam belediye çevre düzenleme de çalışsam oh kebap ne güzel derdim.. Yani şeyapmayın böyle olim' kızım sanada diyorum herkes bir şekil'de hayatını geçindirecek utanmayın aq