Ya mesele şu, insanlar bunalıyor elinde tuttuğu para bir değeri yok yani kenara koysa bugün alacağını bir ay sonra aynı fiyata alamıyor.. Yani napacaklar insanlar stres mi?.. Lokanta kafe pahalı evet ama sigara karşılaştırması alkol karşılaştırması var .. Sigara içmiyorum bir bardak kahve içeyim falanlı düşünce bunlar .. Para değeri gerçekten yok birde elinde telefon olmayanınız var mı? İnstagram, kalmadı dense de facebook, X, tiktok sonuç olarak telefonun demir başları bunlar youtube falan sen ne kadar ben girmem bakmam desende girmediğin yerin içeriği girdiğin güvenli dediğin platform'da yayınlanıyor önüne çıkıyor zaten, insan bunu görüpte ben eşşek miyim lan dememesinin bir sebebi yok gidecek tabii'ki.. Kimi çalıştığından kimi babasından varlıklı varlıksız gitsin bencede yani koyun eşşek değil bu millet, ama bunu görüp açım diyen adama da her yer dolu yalan bilmem ne demek'de siyasetin kör kara cahilliğidir abi.. O ne alaka bu ne alaka' ben ay sonumun muhasebesini yaparım o adam bu hafta napıcağımın muhasebesini yapar, herkes aynı yaşama sahip değil.. Senin elinde tuttuğun 10 bin tl vardır bir işin olur sağlık merkezin de yol dersin araban yoktur, araban vardır para farketmiyor artık, yol para yer, sgk olsada para yer, adım at para yer, 10 bin ne abi para mı? Misal olarak diyorum evet para ama ihtiyaç dahilin de para çul olur pul olur bu böyledir.. Yani bu millete bu kadarı da reva değil bence, çene abi söz laf boşverin çok derine inmeyin millet bir şekilde nefes almaya çalışıyor oksijeni ni kesmeyin bu şekilde..
Ben eşimle bugün yedim bişiler beni gören ne diyecek aa bak şunu yiyodun bunu yiyodun, ya yedim abi eve alsam aynı hesap çarşıya çıksam aynı hesap karnımı doyurdum ama sen bunu kafeler dolu gördün, marka kahve içtim bak bak parası var dedin ya belki senede bir gittim gördün? Gerçi anlatamazsın neyse ben yokum uzun boşa yazıyorum kim okur kim anlar..