Selamun aleyküm arkadaşlar.. Duyuru bilgilendirme konu olarak yapmıyorum goygoy eşliğin'de bildirim uyarısı gönderiyorum size ama şimdi kapsamlı bir net açıklama yapıp olayı bitirmek için bir duyuru yayınlıyorum..

Artan Forum alt yapısını kullanıyoruz malum bunu biz yaptık yapay zeka destekli olarak, sağlam zeminli modül kurulumlu ama klasik forum olarak ele almıştım.. Yalnız çok fazla savunma ve modern altyapı barındıran bir forum sistemi oldu, öyle ki xenforo geçişi beni zorladı siz farketmeseniz'de..

Şimdi biz burayı açalı 1 ay kadar bir zaman oldu bitmeden açtım devam edeceğimi söylemiştim.. Ana kurulum olarak artan forum sıfır bir site olarak kurulsaydı bu tür açıklama v.s gibi şeylere lüzum kalmayacaktı.. Şuan xenforo taşıma sürecinde ki bütün teknik olaylar bitmiştir.. Yani burada olan sorun ama sizin bilmediğiniz şey xenforo zamanında üyelikleri olanlarr yani kullanıcılardı hatta sorundan dolayı Charismax kullanıcı adını bile yeni sistem okusun diye yeniden almıştım konuları mesajları da aktarmıştım.. O işlem bitti..

Şimdi vpn modül sökmesi yapacağım bu işlem biraz uzun sürecek site alt yapı zemini atılırken ben bunları kurgulamıştım bazı ayarları forumtagram sitesine ihtiyaç dahilin'de, ihtiyaç olmayanları temizleyeceğim yani artan forum da var olacak ama burada olmayacak bu'da biraz zor, manuel işlem gerekiyor uzmanlık demeyelim'de biraz bilgi birikimi gerektiğinden öyle yapay zeka araştırma gibi şeyler yanıltıyor.. 1 haftalık süreç içerisinde çekirdek yapıda değişimler olacak bu size hız akış olarak yansıyacaktır.. Benim kendi el emeği göz nuru temalarım da var renkli renksiz şekilli şekilsiz şeklinde ama biz siz klasik forum görünümüne alışık olduğumuz için sadece renk ve kabartma olarak bunu yayınlayacağız..

Şimdi bu üyelerin siteye girip beni hatırla yap tikini işaretleyip tekrar geldiğinde çıkış vermesi benden kaynaklı bir durum çünkü aklıma estikce bir işlem yapıyorum .. Şimdi siteyi kurcalama diyorsunuzda site artan forum olarak bitti, ama forumtagram olarak oturtmamıştım artık bu önümüzde ki zaman sonrası tam oturacak ve daha işlem yapılmayacaktır modifiye haricinde.. Çok az bir işim kaldı o bitince site feraha erecektir..

Sonra ben kendi dağıtımım için başka siteye geçicem siz ne yaparsanız yapın (: Admin moderatör falan kendi aranızda olacak zaten e destina'da var ..

Şuan bildirim okunmuşu okunmamışa düşüren bir işlem yaptım akabin'de başka bir ayarıda bypass ettim bunlar 1 hafta içinde düzelecek 1 ay içinde de site tam mode yoluna devam edecek..

Zaten burada bir avuç bile yokuz ben arkadaş getirecektim ama bu alan adına getirmem geçmiş yazışmalar'dan dolayı, reklam da yapabilirdim de yaşım ile alakalı olsa gerek ilgim alakam biraz düştü benim.. İşin arka plan keyfindeyim..

Demem o ki' Reha muhtar gülşen ile sevgili olduğunda ben lise zamanındaydım.. Off off kömür gibi yanıyorum zamanlarıydı ve gülben erken uçacaksın derken ismail yk üfle derken gülben ergenin kucak dansı çıkmışken ben ekmek arası pişirdiğim yumurtayı yiyip turşu suyu içiyordum.. Neyse konu o değil.. İyi akşamlar..

:cute: