Forumda üzerine alınan insanlar

Açan: Charismax Tarih: Dün 23:11 Görüntülenme: 30
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.036
rank

Konu
3.036
Forumda üzerine alınan insanlar
Arkadaşlar her insanın bir duruş profili vardır yapısı ile ilgilidir bu kişinin.. Burada ben açtığım başlık ve konular'da forum içi yada başka dış forumları hedef almıyorum.. Genel mana'da elbise ayakkabı sana uyduysa giy mantığı işliyor burada.. Mesela örnek vereceğim ebu cehil var değil mi? Cehaletin babası demişler, ben onlara karşı bir duruş sergiliyorsam ve bu sizler'den birisi için uyumlu laf sokma değdirme olarak algılanıyorsa malesef size olmasa bile o cehil grubuna giriyor oluyorsunuz. Bu kişisel değil geneldir.. O yüzden bana gelip sen bana şunu dedin sen bana bunu dedin, al bu da benden sana laf gibi çocukca şeyler yapmayın.. Aşımız yatağımız ayrı yaşantılarımız ayrı kalitemiz seviyemiz, konumlarımız ayrı, işin komik tarafı sanal alem'de forum ortamında realite yok yani kişiselleştirmeyelim..

İnsanları etiketlemeyi sevmem ama hatırlar mı bilmiyorum daha yeni sayılır sohbetimiz örnek olsun diye @Supervisor ' ile şarkı sözü muhabbeti yaptığımızda demiştim ki apo ben güncel den besleniyorum.. Şimdi seninle konuştum bu olayı söz lirik yazarken işlerim kelime olarak sonra hikayemi reel bir olaya bağlarım demiştim.. @Supervisor 'de bana zaten öyle olması gerek normal demişti.. Yani demek istediğim net aslında anlaşılmayan bir şey yok ama benim kelime, laf, konu, konu başlıklarımı çeliştirip çarpıtmayın, sonra küfür ediyor durmadan dersiniz.. Ananınızı bile bellerim çünkü uyarıyorum hep ona göre .. Zaten birine bir laf sokacaksam genele yaymam bunu iki şekilde sokarım, birincisi sadece kendisi anlar, ikincisi çevresi direkt anlar kendisi anlamaz .. Yani burada gelip kime bana mı ona mı demeyin ..
Yapana kadar yapamazsın derler, yaptıktan sonrada ..
İt ürür kervan yürür..
Konu
472
Konu
472
O değil de şu işe başladığımdan beri @Supervisor ile buluşmak hayal oldu. Adamı hep görüntülü görüyoz. :D Antep hayalimizi gerçekleştiremedik bi yanarım yanarım ona yanarım. :( Sen etiketledikçe aklıma geliyor. :D Forumdan dostum dediğim biriyle iki lafın belini kırmak sana nasip olacak gibi. :rix: İlk seni seçtim pikaçhu. :haha: Senden sonra @İlkiz var. :p
rank

Konu
3.036
rank

Konu
3.036
O değil de şu işe başladığımdan beri @Supervisor ile buluşmak hayal oldu. Adamı hep görüntülü görüyoz. :D Antep hayalimizi gerçekleştiremedik bi yanarım yanarım ona yanarım. :( Sen etiketledikçe aklıma geliyor. :D Forumdan dostum dediğim biriyle iki lafın belini kırmak sana nasip olacak gibi. :rix: İlk seni seçtim pikaçhu. :haha: Senden sonra @İlkiz var. :p

İlkiz buluşmaz o gizli piirenses apo buluşur o kral

Yapana kadar yapamazsın derler, yaptıktan sonrada ..
İt ürür kervan yürür..
3 mesajSayfa 1 / 1