Sehabe - Düştün Gözlerimden (Official Video)

Açan: Charismax Tarih: 2 gün önce Görüntülenme: 39
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.043
rank

Konu
3.043
Sehabe - Düştün Gözlerimden (Official Video)
Yapana kadar yapamazsın derler, yaptıktan sonrada ..
İt ürür kervan yürür..
Konu
473
Konu
473
Bütün rapçilerle kankaydık MSN zamanlarında. O zamanlar hepsi kendi halinde rap yapıyordu. Bu kadar ünlü değillerdi. Sehabe, Şanışer, Hayki, Sansar, Da Poet ve daha birçoğuyla kankaydım. MSN'de goygoy yapardık, çok güzel günlerdi. O zamanlardan bugüne taşıdığımız, hâlâ irtibatta olduğumuz dostluklarımız var.

Sehabe de benim için çok değerlidir. O da dost kazığı yiyenlerden; gerçi kim yemiyor ki? Şarkısı çok güzel olmuş. Hepsinin yolu açık olsun. (:
rank

Konu
3.043
rank

Konu
3.043
Bütün rapçilerle kankaydık MSN zamanlarında. O zamanlar hepsi kendi halinde rap yapıyordu. Bu kadar ünlü değillerdi. Sehabe, Şanışer, Hayki, Sansar, Da Poet ve daha birçoğuyla kankaydım. MSN'de goygoy yapardık, çok güzel günlerdi. O zamanlardan bugüne taşıdığımız, hâlâ irtibatta olduğumuz dostluklarımız var.

Sehabe de benim için çok değerlidir. O da dost kazığı yiyenlerden; gerçi kim yemiyor ki? Şarkısı çok güzel olmuş. Hepsinin yolu açık olsun. (:

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum millete de geçmişimizi bilmiyorlar, o zamanları özledim ben ya çubuk mic yarışmalarınıda.. Senin bela mikrofon muhabbetin aklımda kalmış face'de olan konuşma, diyordum ceza çakması bu adam, sonradan atakanla featlerini görünce beğendiydim.. Salak kayboldu gitti iyidi aslında devam etseydi

Yapana kadar yapamazsın derler, yaptıktan sonrada ..
İt ürür kervan yürür..
3 mesajSayfa 1 / 1