Çok güzel bir hafta sonunu nasıl tanımlarsınız?

Açan: İlkiz Tarih: 19 Temmuz 2026 18:51 Görüntülenme: 38
Konu
2.492
Konu
2.492
Çok güzel bir hafta sonunu nasıl tanımlarsınız?
Yatarak, evde dinlenerek, dışarda gezerek, sevdiğiniz insanlarla vakit geçirerek, doğada piknik yaparak vs.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Benim için en güzel hafta sonu, cumartesi gününü sevdiğim insanlarla dışarıda geçirip pazar gününü tamamen evde dinlenmeye ayırmaktır. Hem sosyalleşip hem de yalnız kalarak enerji depolamak bana haftanın tüm yorgunluğunu unutturuyor. Kısacası plansızlık ve denge benim için harika bir hafta sonunun anahtarıdır.
0 beğeni
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
Sadece yatmak evden dışarı çıkmamak... Benim gezintilerim çok oldu bana lüks gelmiyor sosyallik evrem doldu benim.. Ama günü birlik iller arası git geller.. Birde çalıştığım günün son akşamı cumartesi çalışıyorsam yarın tatil ise cumartesi akşamı, cumartesi tatil ise cuma akşamı benim tatilimdir her şeyi yapabilirim.. Ben foruma yazmam böyle şeyleri 2 gün önce belki istanbul havaalanındaydım falan ben resimde çekmem öyle anı yaşarım 🌝
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
3 mesajSayfa 1 / 1