Kadına değer vermek insanın hangi evresin de uyanır yani öğretilir?

Açan: Charismax Tarih: 7 gün önce Görüntülenme: 27
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Kadına değer vermek insanın hangi evresin de uyanır yani öğretilir?
Anne seven erkek kadınına iyidir.. Baba seven erkek değildir .. Bu bir minimal gözlem araştırmasıdır ..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
Konu
2.492
Konu
2.492
Kadına değer veren erkek merhametli olur.
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Tam anlamıyla merhamete bağlamamak da lazım.. Kadın erkek için ayriyetten üreme odaklı bir istek uyandıran çekici varlıktır... Kadın daha baskın ama erkek direkt belli ettiği için öyle .. Araştırmalar falan bana hikaye gelir kendimi bildiğim için ama ben anneci olduğum içinde kadınımcıyım profili var bende.. Günümüz'de benim aile içim dahi kendi erkeği eşini savunan kadın çok azdır bizimkisi benim o ' bi biskrem verir belanı mikilerim modun'da olduğu için gelde sevme şimdi...

Yok yok espiriyi bırakalım merhamet kız çocuklarına ve kadına daha fazla ise dediğim gibi anneci erkektir.. Babacı erkekler de merhamet koruma içgüdüsü olarak var benim o sahip çıkmalıyım anlamında... Benim o demek ile merhamet tam olarak aynı şey değil.. Kendi görüşümce yazsam çok uzun olur birbirine karıştırırım anlamları yine anlatamam ama sen anladın dediğim'de herkes'in anladığı bir mesele bu ..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
3 mesajSayfa 1 / 1