Forumlar arası taklit ve hırsızlık

Açan: Charismax Tarih: 7 gün önce Görüntülenme: 40
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Forumlar arası taklit ve hırsızlık
Taklit görüp yapmak, hırsızlık duyup uygulamak' senden önce davrandım yapsaydın demek senin buluşun olmaz da .. Konu o değil aq konu site den smiley çalınması yapılan el işçiliği emeğin çalınmas mevzu konu taşımak'da değil..

Yapmayın arkadaşlar bunu ufacık beyninizi bu işlerle harcamayın vatana ve millete faydalı olun... Bu kişiler için ufak küçük beyinli dedim akıllı olan bulunduğu mekana saygı duyar zaten ..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Paylaşılan her şey kullanıma açıktır burada bir yanlış anlaşılma olmasın üyeler ziyaretçileri yani kullanıcılar gelsin bizi sömürsün' ama bir forum erbabı forumcu yani başka bir foruma yalakalık yapmak içinde taşıma yapmasın kardeşim ... Sitenin kendi sahibi gelsin bizden çeksin alsın ama üyeleri yaranmak için bunu yapmasın .. Aldığınız el işçiliklerinde emek var burada el işçiliği dediğim de bu konu değildir grafiklerle alakalı .. Şimdi derler sende şurdan aldın düzenledin, işte buna diyoruz ki sende oradan al buradan alma ...
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
Konu
474
Konu
474
İkimizin emeklerini çalanda var bizi taklit edip hayatlarına uyarlamaya çalışan sonucunda hüsran olanlar falan kdjdjd. Olm bu var ya muazzam bir his. Ben daha bizden başkasının taklit edildiğini görmedim hem de cümlelerimize ve yaptığımız icraatlere kadar. :haha:
3 mesajSayfa 1 / 1