Alo tagram prim hattı düşman olma abonelik kampanyası

Açan: Charismax Tarih: 7 gün önce Görüntülenme: 102
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Alo tagram prim hattı düşman olma abonelik kampanyası
Merhaba size süper kampanyalarla geldik...

Hiç bir yerde sklenmiyor musunuz
Dikkatleri üzerinize çekemiyor musunuz
Dert etmeyin 19.99 tl bir fiyat ile tagram aboneliği alıp değersizliğinize değer katabilir bize düşman olabilir herkes in dikkatlerini üzerinize çekebilirsiniz..

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Düşmanlık ne ya, herkes nereyi beğeniyorsa orda vakit geçirsin.Kötüleyecek, düşman olacak bir durum yok bu kimseye yakışmaz.
Konu
474
Konu
474
:bf:
Konu
2
Konu
2
Bana oradan 1 kg versene
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Abonelik sistemi kitlenmiştir o yüzden sistemi durdurmaya karar verdik teşekkür ederiz..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
Konu
187
Konu
187
size düşman olmak mı allah korusun :hiii_2:
Konu
2.492
Konu
2.492
Ben kimseyle düşman olmam
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Gerçekten düşmanım dediğim kimse yok. Küslükler var; asla bir daha konuşmam dediklerim var. Kendi kendilerine düşmanlık edip laf atan, sonra da karşılığını alanlar var. Ama kendime denk diyebileceğim tek bir düşmanım yok. Düşmanlık öyle forumlar arası laf dalaşıyla olacak basit bir şey değil. Ben de öyle basit bir insan değilim ki küstüğüm ya da sevmediğim insanlara direkt düşman olayım. Olanlara da gülüp geçiyorum. Çünkü birçoğuyla ne sohbetim oldu ne de samimiyetim. Çocuk akıllılar, kendi dünyalarında beni düşman olarak yaratıyor. Ya da sana düşmanlık eden birinin, o kişileri zehirlemesi yüzünden seni tanımadan düşman oluyorlar. Bu da onların basitliği; yapacak bir şey yok.:cute:
Konu
2.492
Konu
2.492
Sohbetim olamaz, samimiyet olmaz, arkadaşım zaten diyemem o nedenle @Destina’nın dediği gibi düşmanlık olamaz.
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Zaten düşman olma hattı bu düşman olalım değil, düş man ne olim adı üstünde yarı grammer dil'

Düş:
Man:

Düş kuran adam bak süper zekamın basit espirisi ceyda işine bak kardeşim .. Men ile man aynı aynı yarı yarıya
0 beğeni
10 mesajSayfa 1 / 1