Forum sitelerinin teknik konular da başarılı saydığı kullanıcılar

Açan: Charismax Tarih: Dün 01:45 Görüntülenme: 76
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.073
rank

Konu
3.073
Forum sitelerinin teknik konular da başarılı saydığı kullanıcılar
Forum size hazır bir sistem olarak gelir kurulur ve panel olarak size sunulur bazı yetkileri yetkilendirme yetkiyi üzerine alma seçenekleri sunar.. Kurulumu yapan en baş teknik kişi olarak sınıflandırılır ama bu sunulan forumun teknik yetkilisi değil kullanıcısıdır... Hazır sistemin sunduğu özellikler ile başarılı bir teknik operatörü olamazsın .. Ben bunu kendi forumu mu yaptıktan sonra farkettim..

Benzetmem yerinde olacak.. Mercedes sana araba üretmiş satmış sen sadece bir sürücüsün' ustalaşır uzmanlaşırsın ama o arabanın sunduğu konfor, güç dengesi, arabanın konfor ve dayanıklılığı üretici tarafından sağlanmıştır sen sadece ona aksesuar ek özellik olarak müdahale edebilirsin bu senin vitrinleme şeklindir araba üreticisi sen olmazsın ..

Forumlar da böyle arkadaşlar bir yönetim başarısı olabilir zaten forum kullanma kılavuzu forum alt yapısını sunan destek sitelerince vardır dersini çalışırsın bunu yaparsın bunun için zeka veya aptaliyet aranmaz paran ile hizmet satın alırsın.. Para ile alınan hizmet kullanım hakkı olarak senindir aldığın ürün senin değildir .. O yüzden bazı yönetici arkadaşlar ortalama 22 23 yıl'da gördüklerimce fazla sükseli süslemelerle kelime oyunları yapıyorlar, bunu yaptıkları takdir de mal sahibi olanlar sıfır'dan bir ivme ile bir işi başaranların karşısında kıyaslanmamalı' Teknik bir site içinde hiyerarşi ile tam eşleşmese de kabalama olarak forum içi yönetim elemanıdır.. Çok fazla önemli bir şey değildir kullanım kılavuzu olan bir şeyin ekstra bilge insanı olmaz sadece iyi kullanıcı tecrübeli kullanıcısı olur .. O yüzden son zamanlar da dikkat ettim insanlar yeni forum yapacağız dediğin'de başarılar diyeceklerine akıl veriyorlar akıl verenlere bakıyorum ellerin de bir ürün bir şey yok.. Destek vermiyorlar dostlarına arkadaşlarına bu konuyu anlayamıyorum ben, klavyesi olan yazıyor aklı olan olmayan da yazıyor ..Ordan almış buradan almış ama ortaya olmayan bir ürün sunacak sunmuş ise gerek yok bunlara .. Bir vbulletin bir xenforo bir mybb bir smf bir ips ve diğerleri' Artan Forum'da dahil buna dağıtım olduktan sonra' bunlara yapılan iş kendi iç işin kendi içine hizmetindir bu seni al satçı mantığında gösterir üretici değil, olmayan duvara tablo asamazsın önce duvar sahibine teşekkür etmelisin ..

Yani yukarıda yazdıklarım tek başlık anlamında bir anlatım öz' olarak' teknik eleman' tabiri caiz developer' ayrı bir şey de benzetmesi öyle olsun bunlar hazır sistemler içinde ustalaşmış kullanıcıdır.. Başka bir ün' ünvan eklenmemelidir ..
Yapana kadar yapamazsın derler, yaptıktan sonrada ..
İt ürür kervan yürür..
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Her forumdan anlayan teknik yönetici değildir ama her teknik yönetici forumdan anlar. Sistemler hazır da olsa herhangi bir sorunla karşılaşıldığında bunları çözmek deneyim bilgi beceri gerektirir sonuç olarak teknik iş sınıfına girer. Her teknik yönetici ürün geliştiricisi olmak zorunda değildir senin yaptığın iş örneğin bir ürün geliştirmedir ikisi farklı işler. Araba firmalarının araçları arızalanınca dua edince düzelmiyor, bir özellik ekleyeceğin zaman, bir arıza olduğu zaman elinden gelmiyorsa onu işinin ehli biri yapıyor sonuç olarak. Bu da öyle bir şey. Ha ben şuna da karşıyım forumlarda yapılan işler atla deve işler değil, sağda solda böbürlenerek ben developerım teknikerim kod yazıyorum sistem yöneticisiyim bilmem neyim diye gezilmemeli. İnsanlar sağa sola akıl vereceğine aklı kendilerine saklasınlar.
rank

Konu
3.073
rank

Konu
3.073

Birde' aynı yerde aynı çatı altında bir işi paylaşmıyorlarsa, paylaşılmayan aynı çatı'da olmayan, ama aynı sistem de olan farklı kişilerin kıyaslanmasınıda ben mantıklı bulmuyorum .. Forumlar basit çerezlik işler, hiç bilmeyen 3 ay'da anasını beller.. Ben xenforo nedir bilmiyordum bile? Öncesin de android studyo linux tabanda ben uygulama yapmaya çalışan bir insandım' dediğin gibi çok ahım şahım bir iş değil yani forum işi .. Birde şimdi yapay zeka çıktı yani 9 yaşında ki bir çocuğua mantığını anlat öğret bizden daha iyi yapar .. Boş işler bunlar @Supervisor ne bağırıyon olim uyancaklar sus

İt ürür kervan yürür..
rank

Konu
3.073
rank

Konu
3.073
@Supervisor sen busun la sen sun 'sun...
Hayatımın Sun'ı

İt ürür kervan yürür..
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
@Supervisor sen busun la sen sun 'sun...
Hayatımın Sun'ı

Medya içeriği alıntılandı.

Hadi len ordan değişime kapalıymış

0 beğeni
Konu
2.479
Konu
2.479
Ammada değişime kapalı kurdalamadığı yer yok :)
6 mesajSayfa 1 / 1