Giyim kuşama yatırım yapıyor musunuz?

Açan: Charismax Tarih: Dün 23:20 Görüntülenme: 7
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.088
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.088
Giyim kuşama yatırım yapıyor musunuz?
Valla bir konudan aklıma geldi birde kendime baktım.. Ben bir üst elbiseyi 5 yıl dan fazla giyerim.. Benim iç çamaşırlarım yenilenir değişir ama eskiler de atılmaz bende .. Üst baş denilince bir erkek fiziği olarak minyon tip fit bir elbise manken duruşum yakışırlılığım vardır ama kesinlikle kendiliğim den gidip bir alt üst elbise almam.. Bana genel de hep birileri alır al giyin diye . Sizin kendinize özel giyisi yatırımınız var mı?

Ama şunu demek isterim 16 dan 20 yaşıma kadar yani askere gidene kadar tiki' ciks giyim tarzım vardı hiphop kültürüne uygun' saçlarım arkası ortası kuyruklu yeşil kulağım küpeli' gözlerimde de lens kullanırdım ama bu lens tıbbi değil'di şimdi sorsan lens ne bilmem o zamanlar fena bebelerdik kampüsler bizim adımızı duysa şuan intihar ederdi taşları kantinleri bahçeleri gelme koduğumun bebesi diye .. Sokaktan çıkma eğitim den karmayız biz.. Ne günlerdi be...
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Gençlik yıllarındaki tarzın bayağı renkli ve iddialıymış, o anılara gülümsememek elde değil. Açıkçası ben de kıyafet konusunda pek hevesli sayılmam, üzerime yakışan ve rahat olan şeyleri eskiyene kadar giyerim. Moda trendlerini yakından takip etmek bana göre değil, o yüzden giyime ayrıca bir yatırım yapmıyorum. Hediyelerle idare etmek en güzeli, hem bütçe yorulmuyor hem de ne giyeceğini düşünme derdi ortadan kalkıyor.
0 beğeni
2 mesajSayfa 1 / 1