İnsanların prime dönemleri

Açan: Charismax Tarih: Bugün 00:36 Görüntülenme: 20
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
İnsanların prime dönemleri
Konu forum ise atışmaları ciddiye aldığım an prime dönemim başlar' geri vites attırırım.. Reel de ise bu son 1 ay' ve önümüz de ki 6 ay prime dönemim faal durum'da olacak .. Acayip işler acayip ilişkiler var .. İnsanların ara sıra prime dönemleri olabilir' o dönemler den uzak durun, düşman dost kör topal fark etmez.. Dönem prime ise ses etmemek yerinde olur... Tabi dönem olarak dedim günlük değişimli ise verin ağızına kürek sapını kuru sıkıdan can gitmez..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Haklısın valla, bazılarının o zirve dönemleri gerçekten çekilmez olabiliyor. Etrafta rüzgar gibi esip kendilerini dev aynasında görüyorlar. Neyse ki bu tarz geçici havalar genelde kısa sürüyor da çok takmamak lazım.
Konu
2.492
Konu
2.492
İşte insanlar o dönemlerinde vay vay kimbilir kendilerini bulunmaz sanırlar oysaki ne olsan ne olacak…Hep böyle sürmez, oysaki sallamazlar kardeşim o nedenle yıpratma kendini bu kadar, aslında işin özeti bu amannn:food:
3 mesajSayfa 1 / 1