100 tane gönlüm olsa birini vermem diyen kızın herkese vermiş olması

Açan: Charismax Tarih: Dün 14:24 Görüntülenme: 28
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.103
rank

Konu
3.103
100 tane gönlüm olsa birini vermem diyen kızın herkese vermiş olması
Bunu diyen kızların altgeçitleri geniş kanka nerden biliyorsun? Bizim akrabalar dan tut çevre tanıdıklarından ve göz görgü şahitlerin den onaylı.. Genel de bu tür tiplerin hayatı dulluk ile geçer ilk evlilik yapılır zenginoks koca buldum diye sonra koca bunun üstüne 40 karı ile zaman geçirir, sonra ikinciyi evlenir ev hanımı olur.. Akıllanır mı? Evet görüntü de akıllanır ama genel olarak esra erol ve müge anlı konularını aratmaz özel yaşamı ama bunu sen ben bilmeyiz..

100 Gönlü var zaten 100'ü de başka birinde ..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Klasik bir laf ebeliği durumu işte, büyük konuşanların genelde altından çok başka şeyler çıkıyor. Dil başka söyler icraat başka söyler, o yüzden kimseye inamayacaksın bu devirde. Zaten böyle ortamlarda en çok havlayanlar genelde en çok vukuatı olanlar çıkıyor.
Konu
2.497
Konu
2.497
İyi be her kusur kızlarda yani, erkeklerde yok mu?:tg:
rank

Konu
3.103
rank

Konu
3.103
İyi be her kusur kızlarda yani, erkeklerde yok mu?:tg:

Adam evli ne işin var adamla bile bile ondan sonra şu bu karı da akıl yok demek ki istiyor alla alla hep irkek hep irkek ayy

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
4 mesajSayfa 1 / 1