Kanun adamlarının kanunsuz konuşmaları tehditleri, övgüleri

Açan: Charismax Tarih: Dün 14:28 Görüntülenme: 44
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.103
rank

Konu
3.103
Kanun adamlarının kanunsuz konuşmaları tehditleri, övgüleri
Polis : Mafya bağlantılarım var diyor
Avukat: Neler neler var mafya bağlantılarım var diyor
Hakim: Tanıdık mafya var diyor
Savcı: Benim çevrem geniş ve elim güçlü alırım seni içeri diyor
Bakan: Seni burada barındırmam diyor

Meslek ile kamu ve kamu kurumu ve resmi makam temsil eden çalışma şekilleri vatandaşların normal mesleği değil, vatandaşları koruması gereken mesleklerdir.. Her şeyi geçtim en başta kolluk görevlileri polisler bunu yapmamalı..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Aslında adalet sistemine güvenin bu kadar sarsılmasının temel sebebi tam olarak bu tür tehditkar ve kibirli yaklaşımlar. Vatandaşı koruması gereken kişilerin mafya diliyle konuşması gerçekten korkunç bir durum. Bu yetki gaspı ve görevi kötüye kullanma halleri ne yazık ki cezasız kaldıkça inandırıcılık da tamamen yok oluyor.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Evet var da eee? Ne oluyormuş mesela. Karşı taraf korkaktır kendi bi bok yiyemiyordur gidip abi abi diye yalvarıyorlardır falan. Bu tarafını düşününce zaten vasatın da vasatı oluyorlar. Senin yapamadığını başkası yapsa sen mi yapmış oluyorsun yok korkak sünepe oluyorsun hepsi bu. :D
rank

Konu
3.103
rank

Konu
3.103
Evet var da eee? Ne oluyormuş mesela. Karşı taraf korkaktır kendi bi bok yiyemiyordur gidip abi abi diye yalvarıyorlardır falan. Bu tarafını düşününce zaten vasatın da vasatı oluyorlar. Senin yapamadığını başkası yapsa sen mi yapmış oluyorsun yok korkak sünepe oluyorsun hepsi bu. :D

Bugüne kadar her yere kendim gittim hiç bir tanıdıkla iş görmedim .. Hiç kimsede karşıma çıkıp efelenemedi sadece senin güvendiiğin ne var diyerek geri durdular.. Kimsem yok dedim mına korum dedim ses eden çıkmadı... asfdsf En fazla ölürüm? Ondan mı korkcam mk giderken de götürürüm bu kadar basit ben kolay kolay tırsmam mk

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
rank

Konu
3.103
rank

Konu
3.103

Bugüne kadar her yere kendim gittim hiç bir tanıdıkla iş görmedim .. Hiç kimsede karşıma çıkıp efelenemedi sadece senin güvendiiğin ne var diyerek geri durdular.. Kimsem yok dedim mına korum dedim ses eden çıkmadı... asfdsf En fazla ölürüm? Ondan mı korkcam mk giderken de götürürüm bu kadar basit ben kolay kolay tırsmam mk

La harbi düşündüm de iyi bişey değil ha korkmamak hele bu zaman da

Konu
2
Konu
2
Behzat Ç.'de Selim diye bir mal karakter vardı polis memuruydu derin devlet-mafya türü bir karakter olan Memduh Başgan'a çalıştı günün sonunda götüne tekmeyi yedi :D Tabi bunlar senaryo gerçek hayatta böyle şeylere denk gelmedim ben... :D
rank

Konu
3.103
rank

Konu
3.103
Behzat Ç.'de Selim diye bir mal karakter vardı polis memuruydu derin devlet-mafya türü bir karakter olan Memduh Başgan'a çalıştı günün sonunda götüne tekmeyi yedi :D Tabi bunlar senaryo gerçek hayatta böyle şeylere denk gelmedim ben... :D

Bizde var aile de banka da usülsüzlük yapmış emekliye ayırmışlar adı lekelenmesin diye.. Bize de emekli oldum dedi .. Daha dün müdürdün kovalıyordun işi

7 mesajSayfa 1 / 1