Bim, Şok, A101 marketlerinin birbirinden farkı olmaması

Açan: Charismax Tarih: Dün 14:35 Görüntülenme: 32
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.103
rank

Konu
3.103
Bim, Şok, A101 marketlerinin birbirinden farkı olmaması
Eskiden bir fark vardı şimdi bir fark yok.. Üç harfli marketler diye anılıyor burada bir ürün yerleştirme yok, karalama'da yok ama burada bir eleştiri var .. Aynı fiyat aynı ürünlerin farklı ambalajları var raflar da, neden bağımlı olup alışveriş yapalım?

Gerçekten anlamıyorum birde 3 gün ile 7 gün arasında gizli zam gibi her ürüne zam geliyor.. Hem ürünler dandik en alt kalite de hem satış fiyatları makul oranını da geçmiş durum'da... Önceden bu marketler mahalle arasında bakkallar dan iyidi.. Şimdi bakkalları aratır oldu .. Fiyatlar aynı abi markaladıkları ürün içerikleri'de aynı e fiyatlar da aynı.. Pek bir numarası kalmadı diye düşünüyorum bu tip marketlerin..

Migros pahalı deriz ama ben migros'a gittiğim de ucuz da buluyorum pahalı'da en azından ürün ambalajı ve içerikleri kalite olarak gerçekten farklı.. 3 - 5 tl biraz fazla tutarlı olan ürünler var ama en azından o ürünün markete giriş sürecini ve onaylanma aşamasını tahmin edebiliyorum..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Kesinlikle çok haklısın, eskiden bu marketlerde gerçekten ucuz ve farklı alternatifler bulabilirdik ama artık hepsi birbirinin kopyası oldu. Sürekli yapılan gizli zamlar ve kalitenin düşmesi de işin tuz biberi oldu zaten. Açıkçası ben de sırf bu yüzden artık bakkalları veya yerel esnafı tercih etmeye başladım.
0 beğeni
Konu
2.497
Konu
2.497
İyi ya tabi fiyatlar hepsinde aynı olur. Çalışanların bununla ilgili görevi var fiyat listesi yazarak takip etmek :p o nedenle fiyatlar üç harflilerde hep aynı.Tavuk, peynir ve yoğurt tarihlerine iyi bakılmalı nerdeki gününün bitmesine çok yakın tarihli oluyor.
0 beğeni
rank

Konu
3.103
rank

Konu
3.103

He bide abi indirim var alsana diyo tarihi de yarın son jfkdld

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
Konu
2.497
Konu
2.497
Yaaaaa tarihi yarın al git eve hemen ye bitsin der gibiler kalsın ya…
5 mesajSayfa 1 / 1