Dm - Özel mesaj beğeni sistemi

Açan: Charismax Tarih: 2 gün önce Görüntülenme: 36
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.175
rank

Konu
3.175
Dm - Özel mesaj beğeni sistemi

Masaüstü sorun yok'da mobil'de yeni farkettim aslında beğeni attığımı sandığım da canın cehenneme diyormuşum tepki emojilerine dikkat etmemişim.. Onu düzelttim bizde masaüstü ile mobil versiyon farklı olduğu için böyle bir durum vardı.. Onu düzenledim kart biraz kayık ona bir tasarım geliştirirsem güzel bir kart üstüne bindirip düzelticem şimdilik sorun yok.. Aranızda mesajlaşıyor musunuz bilmiyorum mesajlaşıyorsanız eski tepkiler beğenmedim tarzı falansa karşınızda ki onu bilerek göndermemiştir bende yeni gördüm düzelttim..

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
Konu
474
Konu
474
Beğeni tepkisi atamadım diğerleri de yazılan şeye yanlış tepki olur diye atamadım öyle fark ettim düzelttiğin için denk yu bebek. :D
rank

Konu
3.175
rank

Konu
3.175
Beğeni tepkisi atamadım diğerleri de yazılan şeye yanlış tepki olur diye atamadım öyle fark ettim düzelttiğin için denk yu bebek. :D

Böyle hoşunuza gitmeyen yerleri söyleyin ben kara düzen oturttum bazı yerleri.. Hallederim sorun değil'

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
3 mesajSayfa 1 / 1