Şeriat kanunları kusursuz mudur?

Açan: Charismax Tarih: 2 gün önce Görüntülenme: 41
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.175
rank

Konu
3.175
Şeriat kanunları kusursuz mudur?
İnsanların kanunları ile yaratan kanunları hep kıyaslanmıştır ama insanlar bu konuda pek bilgi sahibi değil' birisinin kusursuz olması lazım'
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Beşeri kanunlar zamanla değişebilir ve eksiklikleri kapatılabilir çünkü insan aklı sınırlıdır. İlahî kanunların ise mutlak ve kusursuz olduğuna inanılır ancak bu kuralların uygulanması yine insanların elindedir. Dolayısıyla teorideki kusursuzluk, pratikte insanların yorum ve yönetim biçimleriyle farklı sonuçlar doğurabilir.
Konu
2.526
Konu
2.526
İnsanlar bunu çok farklı yorumluyorlar bu gün için doğru bulmuyorum.
0 beğeni
rank

Konu
3.175
rank

Konu
3.175

Zaten mekanik kaan da öyle demiş insan kontrolün de uygulanacağı için sınırlı diyor yani insan bok eder demek istiyor günümüz zamanın'da

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
Konu
2.526
Konu
2.526

Zaten mekanik kaan da öyle demiş insan kontrolün de uygulanacağı için sınırlı diyor yani insan bok eder demek istiyor günümüz zamanın'da

Aynen öyle içine eder.

5 mesajSayfa 1 / 1