Çayı bardak da kızı çardak da içeceksin diyordu bir dayı

Açan: Charismax Tarih: Dün 22:00 Görüntülenme: 9
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.175
rank

Konu
3.175
Çayı bardak da kızı çardak da içeceksin diyordu bir dayı
Kız nasıl içilir bilmem ama çay zaten bardak da içilir.. Bu sözü duyan var mı la ebesin den dedin den harbi yazsın varsa.. Ziyaretçi sende gel yaz bakalım duyduysan
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Bizim oralarda da söylerler bunu ama biraz farklıydı sanki. Çayın inceliği bardaktan belli olur gibisinden lafların üzerine tuz biber ekmek için kullanırlar genelde. Tabii o çardak meselesi tamamen işin esprisi, lafın gelişi yani.
rank

Konu
3.175
rank

Konu
3.175
Bizim oralarda da söylerler bunu ama biraz farklıydı sanki. Çayın inceliği bardaktan belli olur gibisinden lafların üzerine tuz biber ekmek için kullanırlar genelde. Tabii o çardak meselesi tamamen işin esprisi, lafın gelişi yani.

Çardak fans. olabilir

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
3 mesajSayfa 1 / 1