Ben bu forumu yaparken hosting tarafından yani barınma tarafından dertli yapmıştım bir çok site alt yapısı kullandım parasına göre çeşit çeşit hostingler var biliyorsunuz aylık senelik v.s içimden hep derdim'ki ne gereği var forum sitesi bir tablo'ya tx doldurulmuş afiştir mantığım'da bunu düşünerek bu sitenin mimarisini öyle geliştirdim iyi'ki de öyle yapmışım.. Sorun yok en düşük kaynaklı hosting de xenforo geçişini sağlamıştım' şimdi bu yeterli değil hosting site hızını belirler ama yarın birgün taşıma yapacaksam ben yine hosting özellikleri değil hızı ile ilgilenmek isterim.. O yüzden siteyi otomatik performans ayarlı yapmaya karar verdim.. Sunucu yoğunluğuna göre site kendisi kendi performansını belirleyecek.. Bu siteyi kodlarken php' kodlatırken pdo kullandım ben' yeni nesili ai yapay zekaya eski nesili kendim random şekilde yapıp toplattırmıştım, şimdi de çekirdek değişim olarak otomatik olarak performans işleyici yapıyorum...
Sıfır kurulumda bile size satılan barınma sunucu hosting'i test edip kullanıcıya bildirip kurulumu öyle gerçekleştirecektir .. Mevcut bizim burada ise şişen bazı sunucu verilerini kendisi rahatlatacak kendisi karar verip ona göre bir performans sağlayacaktır.. Yani site kaynaklarına göre kısıtlamayı ve açmayı kendisi yapacaktır otomatik olarak..
Bunun entegre edilmesi anlıktır şimdi edilebilir edeceğim'de ama sonuçları 1 haftaya yayılacak çünkü ek eklemelerim olacak bazı hatalar alabilirsiniz bilginiz olsun ..