İnsanlar zamanla değişir mi, yoksa hep aynı mı kalır ?

Açan: İlkiz Tarih: 3 Mart 2025 17:55 Görüntülenme: 1.947
Konu
2.492
Konu
2.492
0 beğeni
Konu
1
Konu
1
Değişmeli.
Değişmiyorlarsa boşa yaşıyorlar demektir.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Ben insanların değişmediğini düşünenlerdenim. Bir insanın ilk tanıdığınız zaman ki kişiliği, huyu, karakteri nasılsa, ilerleyen zamanlarda da aynı olur. İnsanın sadece fiziken değiştiğini düşünüyorum.
Olumlu ya da olumsuz anlamda insan yedisinde ne işe yetmişinde de o oluyor.
Belki ilk başlarda ki yaptığı davranışlar, düşünce yapısı biraz törpülenmiş gibi de olsa yine de ilk halinin potansiyelini hep içinde barındırır.
0 beğeni
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
Değişir bu damak tadımızın değişmez sanılıp değiştiği gibi.. Kötüyse kötüye değişir iyi ise iyiye değişir @@Parisi arkadaşın dediğine bu yönden bakarak katılıyorum... Yani bir değişim evet var inanıyorum ama bu değişim olduğu yönde yörünge içinde gerçekleşir.. Kötü olan kötü içinde değişir bunu farketmesekte bir değişim söz konusu mutlaka olur..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
İnsanlar hiçbir zaman değişmez yıllar geçse bile hep aynıdır davranışları tavırları o yüzden derler yaa bir insana 2 .Bir şans verme değişmez diye doğru..
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Bende değişmez diyenlerdenim değişir gibi görsende yanılan yine sen olursun çünkü değişmez.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Bir insan 7'sin de neyse 70'in de odur sözü çok doğru. İnsanın karakteri değişmez sadece gizler sonra patlak verir ne mal olduğunu anlarsın.
0 beğeni
7 mesajSayfa 1 / 1