Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

19 Haziran 2012 Evlilik Yıl Dönümü Charismax & Destina

Hayatımda verdiğim en doğru karar seninle evlenmekti. O kadar güzel bir eş oldun ki bana. Dışarı çıkıp gezdiğimizde evli çiftlere baktığımda çoğu mutsuz, eşlerinin elini dahi tutmuyorlar, yan yana bile yürümüyorlar. Sense elimden tutup yol boyu elimi öpüyorsun, ne kadar sevdiğini söylüyorsun, çocuklar gibi şen şakrak güle oynaya gidiyoruz. Yanında adeta çocuk oluyorum. Yüzümden gülümseme hiç eksik olmuyor. Ne kadar şanslıyım. 13 yıldır sevgin ve davranışlarından 1 gram eksilmedi bana karşı. Hiç değişmedin. Seni çok seviyorum. Nice yıllarımız olsun aynı böyle mutlu bir şekilde. :ask:
Sabah geldiğinde kutlarız artık. :p :D

@Dea Dia sağol canım. :*:

Nice senelere mutluluğunuz daim olsun.:lovee:

Hayatımda verdiğim en doğru karar seninle evlenmekti. O kadar güzel bir eş oldun ki bana. Dışarı çıkıp gezdiğimizde evli çiftlere baktığımda çoğu mutsuz, eşlerinin elini dahi tutmuyorlar, yan yana bile yürümüyorlar. Sense elimden tutup yol boyu elimi öpüyorsun, ne kadar sevdiğini söylüyorsun, çocuklar gibi şen şakrak güle oynaya gidiyoruz. Yanında adeta çocuk oluyorum. Yüzümden gülümseme hiç eksik olmuyor. Ne kadar şanslıyım. 13 yıldır sevgin ve davranışlarından 1 gram eksilmedi bana karşı. Hiç değişmedin. Seni çok seviyorum. Nice yıllarımız olsun aynı böyle mutlu bir şekilde. :ask:
Sabah geldiğinde kutlarız artık. :p :D

13 yıldır bu delinin kahrını çektiğin için seni kutluyorum @Destina :ROFLMAO: Yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara. :p
Size yansımam öyle aslanım .. Bak ne yazmış.. Bunu sırf forum da paylaşım olsun diye yazacak hali yok hemi

Geri
Üst Alt