20 yıl sonra karımın erkek olduğunu öğrendim

Görüntülenme Sayısı: 52
Copyright @ Charismax
20 yıl ne yaptın saftirik iyi ki dayın çıkmadı . . bunlara inanmıyorum ya

Neyine inanmıyon operasyonla bildiğin kadın oluyorlar tıpa tıp aynısını yapıyorlar o yüzden adam nerden anlasın jdjdkdjd.

Copyright @ Charismax
Neyine inanmıyon operasyonla bildiğin kadın oluyorlar tıpa tıp aynısını yapıyorlar o yüzden adam nerden anlasın jdjdkdjd.
Gırtlak da mı aldırdı abi hisseder insan ... Patates çiğ olur patates yine haşlarsın yine patates kızart yine patates yani ne bileyim havuçlar hükmetsin dünya ya o zaman

Valla ne kadar değişirse değişsin anlaşılır ya; sesinden, ellerinden, ayaklarından ne biliyim anlaşılır.

Sesten anlaşılıyor aslında.
Tabi ya anlaşılıyor.Geçen hafta sonu avm de alışveriş için bir şeyler bakarken biri dikkatimi çekti iyice inceledim parfüm kokusu çok keskin, giyimi fazla açık kış mevsimine göre rüküş diyebilirim.Baktım uzaktan resmen kadın ama elleri, parmakları kocaman.Ayakları yine öyle çocuk mezarı gibi.

Neyi belli olmaz çok belli idi.

Copyright @ Charismax
Ses en basiti 15 dakika da kadın sesi yapıyorlar youtube de bunun videoları var oradan ayırt edilmez ses basit

Copyright @ Charismax
20 yıl vermişte ele vermemiş :haha: Adam anlamamış acaba 20 yıl sonra nasıl olmuş da anlamış bak bu da ayrı bi konu :D