Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Kaç kere girdinFacebook, Telegram, Web Site
Bu alanlarda islami evlilik, İslami ilişki adında yerler bulunuyor.. Allah diye yazdıktan hemen sonra yan sekmede jigolo sayfasına giriyor..
Senin fake insanların dava yemiş sitesine girip yönetici olup dava edenlerin sitesine girecek kadar değil baboş ..Kaç kere girdin![]()
YöneticimiSenin fake insanların dava yemiş sitesine girip yönetici olup dava edenlerin sitesine girecek kadar değil baboş ..
Efendilik bu değil.. Anlamadığın konu grammerlarına kelimeden çekme yorum girip laubalilik yapıyorsun..Yöneticimineyse anladım derdini efendi gibi geldim efendi gibide gideriz sorun yok özelden yazsaydın keşke
![]()
Bak hocam forumlar özgür platformdur isteyen istediği yere girebilir aslında senin hakkında çok atıp tutan insanlar oldu ne işin var onun forumunda dediler bende dedimki istediğim foruma girer muhabbetimi yaparım kimse karışamaz kimin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor ama şunuda diyeyim benim özel hayatıma karışamazsın sana sorucak değilim istediğim platforma girerim ister sunucu olur ister blog olur ister haber sitesi kimene sanki afedersinde ailen hakkında ağır ithamlarda bulunmuşum gibi laflar ima etmeye çalışıyorsun ayıptır yakışmadı sana bi derdin varsa gel çözelim kalkıpta çocuğa laf yapar gibi girişimlerde bulunma şurda iki tadımız var forumlarda onuda kaçırmasını iyi biliyorsunuz beni bilen bilir kimsenin namusuna dil uzatmadım uzatmamda muhatap olmayız olur biter haydi selametleEfendilik bu değil.. Anlamadığın konu grammerlarına kelimeden çekme yorum girip laubalilik yapıyorsun..
Biz adam tutmak için uğraşmıyoruz ki adamlar gitsin diye darlayalım.. Kardeşim sen bir forumda yargı bölümünü ve düşün ki o bunu okuyoruz sayfalarını biraz kurcala.. Hiç sevmediğim şey tavır olarak yaptıklarınızı geçmişte bırakıp yeni olay içinde ben aslında öyle demek istemedim ki algısıyla masum görünmek.. Senelerdir buralardasınız geçmişiniz belli şimdi'kiniz belli.. Özgür platform sadece sana özgür değil banada özgür .. Madem özgürlük var fikirlerime saygı duyacaksın özelden problem ne diye mesaj atmana gerek yok.. Burayı deşelim özelden gömelim olmaz o öyle.. Yazmıyorum dahaBak hocam forumlar özgür platformdur isteyen istediği yere girebilir aslında senin hakkında çok atıp tutan insanlar oldu ne işin var onun forumunda dediler bende dedimki istediğim foruma girer muhabbetimi yaparım kimse karışamaz kimin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor ama şunuda diyeyim benim özel hayatıma karışamazsın sana sorucak değilim istediğim platforma girerim ister sunucu olur ister blog olur ister haber sitesi kimene sanki afedersinde ailen hakkında ağır ithamlarda bulunmuşum gibi laflar ima etmeye çalışıyorsun ayıptır yakışmadı sana bi derdin varsa gel çözelim kalkıpta çocuğa laf yapar gibi girişimlerde bulunma şurda iki tadımız var forumlarda onuda kaçırmasını iyi biliyorsunuz beni bilen bilir kimsenin namusuna dil uzatmadım uzatmamda muhatap olmayız olur biter haydi selametle![]()
Ben senin fikirlerine nerde saygısızlık yapmışım onu merak ediyorum cidden zaten senin fikirlerine saygı duymasam yada sevmediğim biri olsan zaten adım atmazdım inan bana bende zaten oralara bakıyordum 3 konu falan var okudum farkındaysan olumsuz eleştiri yapmadım açıkcası bende yeni öğrendim bu olayları diğer forum kapandığında girmedim sonrasında burayıda yeni açmışsın irc ten buldum burayıda öyle geldim yani herkes özgürdür isteyen dilediği gibi yaşıyabilir.Biz adam tutmak için uğraşmıyoruz ki adamlar gitsin diye darlayalım.. Kardeşim sen bir forumda yargı bölümünü ve düşün ki o bunu okuyoruz sayfalarını biraz kurcala.. Hiç sevmediğim şey tavır olarak yaptıklarınızı geçmişte bırakıp yeni olay içinde ben aslında öyle demek istemedim ki algısıyla masum görünmek.. Senelerdir buralardasınız geçmişiniz belli şimdi'kiniz belli.. Özgür platform sadece sana özgür değil banada özgür .. Madem özgürlük var fikirlerime saygı duyacaksın özelden problem ne diye mesaj atmana gerek yok.. Burayı deşelim özelden gömelim olmaz o öyle.. Yazmıyorum daha
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.