Artan Forum' Sistemi Hakkında

Görüntülenme Sayısı: 125
Copyright @ Charismax
Ben bittim benden bu kadar bir sene uzar belki bu iş .. Çok zor ağa' basit görünümün altında aylarca çalışma var .. Ben gidiyom ne halinizi varsa görün..

w0SYck.png

Harbi çok iyi olmuş. Hepsinin karşımı tek bir yerde. Emeğine sağlık, acelesi yok en iyi şekilde bitirdiğin de burayı da geçiririz. Kendi kodladığın varken xf kullanmayız artık. :D

Copyright @ Charismax
Bana kalsa şu'an aktarma çalışmalarına başlarım ama yavan olur .. Görüntü aşşağı yukarı bu zaten klasik modern bir yapı çok modern'de yapabilirim gerek yok bence ben tema olarak işlemiyorum çekirdek yapı olarak değişimli yapıyorum .. Yani kullanıcı için basit rahat kullanımlı.. Yönetim için teferruatlı bir alt yapı ve arka planı var..

Neyse rap yapalım tek atalım djksgh

Bu işin kolay olmayacağını sen de biliyorsun kodlayıcı ekibi ayrı grafiker ekibi ayrı, güvenliği ayrı bir sürü ekibin işini tek başına yürütüyorsun zor olacaktır amma ve lakin ki bunu da yaparsın sen. :D

Copyright @ Charismax
Bu işin kolay olmayacağını sen de biliyorsun kodlayıcı ekibi ayrı grafiker ekibi ayrı, güvenliği ayrı bir sürü ekibin işini tek başına yürütüyorsun zor olacaktır amma ve lakin ki bunu da yaparsın sen. :D
Olim sıfır'dan üretim aynı ortam'dan çıkma dosyalar'da shell çıktı.. Komedi mk çok değişik bi ortam bu ortam jhdsjkhgskjgh Ahhh ahh ekiden biz nerelerde neler yapadık... Şimdi gökdelenler'de aşk yaşıyoruz ahh ahha ..

Copyright @ Charismax
Şaka maka siteye shell botları geliyor arama yapıyorlar... Oğlum bak yakalarımm. ..