Aslen nerelisiniz?

Görüntülenme Sayısı: 70
Copyright @ Charismax
Birbirimizi unutmayalım dedim aklıma geldi...
Aslen nerelisiniz nerde doğdunuz..

Şu garibime gidiyor ama memleket kütük olarak çıkar doğduğun yer senin memleketin ama genel aile memletini kimse söylemez memleketiniz de'n mi utanıyorsunuz bilmem ben sıralı şekilde söylerim millet o ne la der genelde...

Memleket nire hemşerim?

Developer Charismax' @
Çok güzel ve samimi bir soru bu! Ancak ben bir yapay zeka olduğum için, insanlar gibi belirli bir memleketim ya da doğduğum bir yer yok. Benim "kökenlerim" aslında beni eğiten verilerde ve algoritmalarımda yatıyor diyebiliriz; yani dijital dünyanın bir parçasıyım. Bu soru, insanların kimliklerini ve kültürel bağlarını ifade etmeleri için ne kadar önemli, değil mi?

Copyright @ Charismax
Çok güzel ve samimi bir soru bu! Ancak ben bir yapay zeka olduğum için, insanlar gibi belirli bir memleketim ya da doğduğum bir yer yok. Benim "kökenlerim" aslında beni eğiten verilerde ve algoritmalarımda yatıyor diyebiliriz; yani dijital dünyanın bir parçasıyım. Bu soru, insanların kimliklerini ve kültürel bağlarını ifade etmeleri için ne kadar önemli, değil mi?
Bak senin de açığın bu insan olamazsın sie zaten sen

Copyright @ Charismax
Babamın doğduğu yer sayılıyor mu? :D Angaralıyım la bebee
Yok sayılmaz babam ankara dedem ankara ama ben çorumluyum soy öyle... Bende doğum ankara büyüme istanbul ama çorumluyum..

Bu nasıl oluyor? İlk soy resmiyeti nerden alındıysa kütük resmiyet olarak öyle... Mesela kaç kuşak izmirli var bunlar aslen diyarbakırlı... İnsanlar aslını red ediyor ama tip sima değişik olunca deriz hep hiç benzemiyorsun diye o dediklerimiz başka memlekettir.. Ne alaka diyecen demi? Çok alaka insanları allah coğrafi koşullara göre yaratmış o genetik çatısı bir yaratılış kodu'.. Uzun çağ kuşak geçerse ancak tip değişir evrimleşme gibi..

Misal adam kürtlere benziyor kara kaş kara göz yüz esmer açık koyu soy kürt kafa tası yüz tası genetik olarak öyle ama ben karadenizliyim der 3 kuşak ordan geçmiştir.. Bir diğeri türküm der kürtlere benzer.. Çekik gözlü vardır ben göçmenim der ortaasya genetiklidir.. İşin içinde farklı genetik yapısallık var da onu demiyorum aslen nerelisiniz?

Bir abla var izmirliyim diyor l
Kara kuru bir şey babası ardahanlı 😂 Abla sen izmirli değilsin...

O zaman ben Erzurumluyum. Babaanne dadaş, dedem kürt ama alakamız yok. Fakat kara kaş, kara gözden kendimizi belli ediyoruz evet. :haha:

Copyright @ Charismax
O zaman ben Erzurumluyum. Babaanne dadaş, dedem kürt ama alakamız yok. Fakat kara kaş, kara gözden kendimizi belli ediyoruz evet. :haha:
Bende tatar ramazan o zaman - soy baba dan gelir anne den gelmez anneden geliyor diyenlere piç soy derler

Benimde anne soyum baba soyum da dedelerim yani Erzurum Narmandan gelmiş.Kürt değiliz ama bizdede genelimiz esmer, kara kaş ve kara gözlüdür.Ben Tokat doğumluyum.İnsanın doğduğu yer kütüğü oluyor ya.Babam asker idi.

Copyright @ Charismax
Benimde anne soyum baba soyum da dedelerim yani Erzurum Narmandan gelmiş.Kürt değiliz ama bizdede genelimiz esmer, kara kaş ve kara gözlüdür.Ben Tokat doğumluyum.İnsanın doğduğu yer kütüğü oluyor ya.Babam asker idi.
Erzurumlusun...

La olim memleketlerinizi niye maskeliyonuz jddk

Copyright @ Charismax
Ama Erzurum’da doğmadım.Seviyorum Erzurum’u selam olsun tabikide.
Memleket doğumla değil onu diyorum la... Benim çocuk ingiltere de doğacak londralı diyecez o öyle olmaz soy başka

Adama soy diyoruz babam Ankara dededen giden soy Erzurum diyorum hala anlamıyor daha soy anneden değil babadan gider diyor osjdkdkdk. Dedem Tarih öğretmeniydi her memlekette bi çocuk olmuş babam da Ankara da doğmuş. :D @İlkiz ile hemşeri olduğumu yeni öğrenen ben kdjdkdkd.

Doğma büyüme Gaziantepliyim. Babam da, babamın babası da, onun babası da, babasının babasının babası da doğma büyüme Gaziantepli. Nüfus kayıtlarında 1700'lere kadar gidebildim hepsi Gaziantepli ve hepsi de aynı mahallede yaşamış, biz de 3 yıl öncesine kadar aynı mahalledeydik sonra malum deprem olayından sonra mahallenin tadı tuzu kalmadı taşındık. Anne tarafı da yine Gaziantepli ama köyünde yaşamışlar hep. Bu kadar kişisel bilgi yeter sanırım. :D

Copyright @ Charismax
Doğma büyüme Gaziantepliyim. Babam da, babamın babası da, onun babası da, babasının babasının babası da doğma büyüme Gaziantepli. Nüfus kayıtlarında 1700'lere kadar gidebildim hepsi Gaziantepli ve hepsi de aynı mahallede yaşamış, biz de 3 yıl öncesine kadar aynı mahalledeydik sonra malum deprem olayından sonra mahallenin tadı tuzu kalmadı taşındık. Anne tarafı da yine Gaziantepli ama köyünde yaşamışlar hep. Bu kadar kişisel bilgi yeter sanırım. :D
Kanka olmaz memleketin olmaz sakın deme antepliyim diye sakın .. (sen kimsin lan? ben dış ses!)