Ben neymişim be abi şeker canavarı

Görüntülenme Sayısı: 37
Copyright @ Charismax
Yaklaşık 1 ay dır tek yaşıyorum bir şey dikkatimi çekti... Dedim ki tuz hayatın dan tamamen çıksın ama o gerekli bir besinmiş çıkaramam zararlı diyorlar araştırdım...
Sonra ara sıra şekersiz çayı sorgulardım derken' şeker tüketimi dikkatimi çekti .... Hesapladım ay'da 9 kilo şeker tüketmişim çay şekeri'

Araştırdım bu düzenli şeker yüklemesiy miş bilmem kaç kat fazla imiş... Demek ki benim şikayet ettiğim bazı şeyler sıkıntılar bu yüzden miş.. Senelik şeker tüketimini ben ay'da kat kat aşıyorum. ..

Eyvah ölmemişim... Ama durur muyum devammmm....

Yok lan dikkat etmeye çalışcam

Valla dikkat etmek gerekiyor.Tuz da şeker de her şeyin tadını veren şeyler olsada sakıncalı kullanıyorsan da en az seviyede olsun bari.

Copyright @ Charismax
Valla dikkat etmek gerekiyor.Tuz da şeker de her şeyin tadını veren şeyler olsada sakıncalı kullanıyorsan da en az seviyede olsun bari.
Tuz kesmek insan için zararlıy mış biliyon mu... Yani az tuzlu çok tuzlu hastalıkları tetikleyen bu değil'miş.. Onu baya araştırdım tuzu kesmek insan'da sıkıntı beden iyot istiyor sodyum istiyor bu'da sadece bizim sonradan kattığımız sofra tuzların'da var ...

Tuz kesmek insan için zararlıy mış biliyon mu... Yani az tuzlu çok tuzlu hastalıkları tetikleyen bu değil'miş.. Onu baya araştırdım tuzu kesmek insan'da sıkıntı beden iyot istiyor sodyum istiyor bu'da sadece bizim sonradan kattığımız sofra tuzların'da var ...
Hepten kesmeyeceksin ya çok az kullanacaksın dedim ki en az seviyede gibi.

Doğru tuzun vücutta hiç olmamasıda sağlık sorunu.