Çanakkale zaferimiz anısına, şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İlkiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Görüntülenme Sayısı: 1,917
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Her zaman gönlümüzde yaşayacak aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin kahramanlıklarla dolu hatıraları, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere inanarak emanet ettiği Cumhuriyetimizin yaşatılmasının en büyük teminatı olacaktır.

Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun aziz şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Tüm şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz. Şu dakika bu forum da bu mesajı yazabiliyorsak, bu topraklar üzerinde özgürce gezip dolaşabiliyorsak hepsi onların sayesinde, herseyimizi onlara borçluyuz.

Copyright @ Charismax
Ben açtım sanıyordum gece bu konuyu açmamışım..
Kutlu olsun

Bu topraklarda özgürce yaşayabiliyorsak bu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları sayesindedir. Ruhları şad olsun..

18 Mart, birlik ve beraberliğin en güçlü örneklerinden biridir. Çanakkale’de verilen mücadele, milletimizin kararlılığını ortaya koymuştur. Tüm kahramanlarımızı rahmetle yad ediyoruz.

Copyright @ Charismax
Şehitlerimiz rahat olsun ...

18 Mart Çanakkale Zaferi, milletimizin gücünü tüm dünyaya göstermiştir. Bu zafer, birlik ruhunun eseridir. Şehitlerimizi minnetle anıyoruz.