Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

DB Tablo Bakımı' Eksiltme Ekleme

Charismax

Vasy
Db' (date base) yani özetle veritabanı bakımı:

Bakım gerektirmeyen bir sistemdeyiz lakin hosting + bizim mesken sitenin bağlı olması bazı nedenlerle sorun çıkarmasa bile kendi isteğim ile bir kaç boşaltma yaptım..
Bu DM boşaltması
Sens' geçmiş ziyaretçi log ( yazmaya erindim bir kelimeden )
Bir artı tablo eklenmesi ' bir eklenti deniyorum local'de başardım canlıda yüklediğimde otamatik kurulmayan tabloyu manuel ekledim..
Ve child tema oluşturmadan bir kaç ekleme çıkarma yaptım..

Sadece bakım modu'dur olacakları ve olması muhtemel şeyleri yazdım sadece ..

İşlemleri gerçekleştirdikten sonra açtığım bu konuya ek olarak' CloudFlare mantığında bir arka yönlendirme deniyorum testler'den sonra açılmış olacaktır site ..

Aslında Bakım Modu yazmam yeterliydi ya neyse uzun uzun açıkladım imzam da bir harf kayboldu gel hesap ver dememeniz için .. Diyemezsiniz aslında beni sevin ondan sonra diyin tamam bende sizi sevdim..

Seni seviyorum ve hesap soruyorum: Özel mesajları niye siliyorsun? :D
Ben silmiyom kb yüksek olan'da tablo da boşaltıyorum o da ona denk geliyor demek ki mesajlaşma dönüyor .. Yeni tablo oluşturmak yer kaplamamalı phpadmin alanı düşük demek ki host'da cronnda boşalttım kullanıcı yükseltmelerinide terfi cokie hepsini.. Adam ol senide boşaltırım etini kemiğin den

Ben silmiyom kb yüksek olan'da tablo da boşaltıyorum o da ona denk geliyor demek ki mesajlaşma dönüyor .. Yeni tablo oluşturmak yer kaplamamalı phpadmin alanı düşük demek ki host'da cronnda boşalttım kullanıcı yükseltmelerinide terfi cokie hepsini.. Adam ol senide boşaltırım etini kemiğin den
İyi ki özel mesajım yok olsaydı şişler mangal yapardım seni. Sldkdndn

İyi ki özel mesajım yok olsaydı şişler mangal yapardım seni. Sldkdndn
Amaan ülme eşşem ülme .. Özel mesaj garantisi vermiyoz zaten konu mesaj garantimiz var.. Napiyim olim 4 ayrı tablo var.. Foruma bakmazsam ölür gider sonra sene olacak bi tablo boşaltması.. Zaten onu da crona bağladım daha olmaz herhalde

Geri
Üst Alt